Ένταξη του έργου κατασκευής του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ της Πτολεμαίδας

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Μαΐου, 2017

eordaiadimos eordaias-logo2Ένταξη του έργου κατασκευής του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ της Πτολεμαίδας

Την ένταξη της πράξης «Κατασκευή του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ της Πτολεμαϊδας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.
Με το έργο αυτό καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες σε σχολική στέγη στην πόλη της Πτολεμαϊδας, έτσι όπως έχουν αποτυπωθεί στο περιφερειακό σχέδιο χαρτογράφησης των υποδομών που έχει εκπονηθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
Το έργο αφορά στην ανέγερση 12θέσιου δημοτικού σχολείου σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 3.368,20m2. Το διδακτήριο θα αποτελείται από ένα κτίριο που χωρίζεται σε τρία επιμέρους κτίρια, διαθέτει δύο ορόφους και υπόγειο.
Ο α’ όροφος περιλαμβάνει: τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, χώρο εστίασης των μαθητών, γραφεία διοίκησης, τα απαραίτητα WC (μαθητών, Α.Μ.Ε.Α, διδασκάλων), αποθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ, διάδρομο και ημιυπαίθριους χώρους.
Ο β’ όροφος περιλαμβάνει: οχτώ αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα Η/Υ, εργαστήριο εικαστικών – αισθητικής αγωγής μουσικής, βιβλιοθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ και μηχανοστάσιο.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.997.517,65 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Εκπαίδευση, Πτολεμαΐδα,