Ένταξη του δρόμου Κέλλη – Άγιος Αθανάσιος Τι είπαν ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος Αθανάσιος Τάσκας (βίντεο)

Τη θετική έκβαση για τον οδικό άξονα που θα συνδέει την Τοπική Κοινότητα Κέλλης με τον Άγιο Αθανάσιο παρουσίασαν στη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κέλλης Αθανάσιος Τάσκας.

Έχουμε ένα σχεδιασμό που συμβάλει στην αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στο δήμο τόνισε ο κ Μπιτάκης και συνέχισε ένα μεγάλο έργο με 6,3 εκ ευρώ προϋπολογισμό, μήκους 14 χιλιομέτρων και πλάτους 6,5 μέτρων.

Ένας αγώνας που ξεκίνησε με πολύ πείσμα και θέληση  από το κ Τάσκα και καταφέραμε από κοινού με τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών να υιοθετηθεί από την πολιτεία και να ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Ένα διαπεριφερειακό έργο για το οποίο πρέπει να κάνουμε το συντομότερο όλες τις αδειοδοτήσεις .

Ο οδικός άξονας θα συνδέει το τουριστικό απόθεμα του Αγίου Αθανασίου  με την Κέλλη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ Μπιτάκης αναφέρθηκε και στα έργα που υλοποιεί ο δήμος Αμυνταίου στην κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της ΤΚ Κέλλης κ Αθανάσιος Τάσκας από την πλευρά του τόνισε ότι η προσπάθεια ξεκίνησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου έπρεπε να ζητάς λίγα και να πράττεις ακόμη λιγότερα. Αυτό μας έκανε να πολλαπλασιάσουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο μας .

Δεν παραιτηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή που θα μπορούσε πατρίδα μας να ανταποκριθεί και με την υπομονή και επιμονή που μας χαρακτηρίζει ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα τόνισε ο πρόεδρος .

Ο άχαρος ρόλος των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι είναι και ο πιο σημαντικός και οι πρόεδροι από την πλευρά τους θα πρέπει να κατανοήσουν ότι με τη θέλησή τους ανέλαβαν την ευθύνη θα πρέπει να γίνουμε πιο ενεργοί να μάθουμε να διεκδικούμε για να φτιάξουμε τα χωριά μας και να είστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτιάξουμε και την πατρίδα μας τόνισε ο κ Τάσκας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση