ΕΟΔΥ: 27 τα νέα κρούσματα και 1514 συνολικά στην Ελλάδα χωρίς τα κρούσματα του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, έχουν επιβεβαιωθεί άλλα 27 κρούσματα στην Ελλάδα όμως έχουμε 23 στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα  με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας να φτάνει τα   1514  χωρίς τα κρούσματα του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος .

Οι 23 στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα  θετικοί στο ιό δεν νοσούν ούτε έχουν συμπτώματα και για 14 ημέρες απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος από την δομή φιλοξενίας.

91 άτομα που νοσηλεύονται  βρίσκονται διασωληνωμένα,   53 συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους  ενώ 9 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ

Κάνουμε στοχευμένο έλεγχο στον πληθυσμό, ο ευρύς έλεγχος σε αυτή τη φάση είναι σπατάλη Αν αφήναμε τον ιό να «τρέξει» θα μας διέλυε. Ας μην παραβιάσουμε τους κανόνες δεν είναι η ώρα τόνισε ο κ Τσιόδρας

Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν Χαρδαλιάς για πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος: Έλεγχος στους επιβαίνοντες, 119 θετικοί , 259 αρνητικά, 2 δείγματα θα επανελεγχθούν όλοι οι επιβαίνοντες είναι χωρίς συμπτώματα ενώ θα ενημερωθούν  οι οικογένειες των επιβατών αύριο.

Δεν είμαστε στην αρχή του τέλους, είμαστε στο τέλος της αρχής. Θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια όλοι μαζί τόνισε.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση