ΕΟΔΥ: 95 νέα κρούσματα 1.156 συνολικά στην Ελλάδα

ΕΟΔΥ: 95 νέα κρούσματα 1.156 συνολικά στην Ελλάδα


Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για την πανδημία του κορονοϊού κ Σωτήρη Τσιόδρα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 95 νέα κρούσματα της νόσου, με το σύνολο των κρουσμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 1.156. Εξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 38 ακόμη 69 είναι διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στην Ελλάδα έχουν διενεργηθεί 15.151 τεστ.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι:

Αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προλητικούς λόγους

Παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια λόγω κορονοϊού αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.

Αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προλητικούς λόγους όπως επίσης, παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες που επιχειρούν να αψηφήσουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα διόδια και έξοδο εκρομέων το Πάσχα είπε:

«Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων» Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει έξοδο πολιτών προς τα χωριά τους ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα τόνισε.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση