Εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Νοεμβρίου, 2023

Εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας

Με τη δέουσα επισημότητα εορτάστηκε σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να τιμηθεί η διαχρονική προσφορά τους στην πατρίδα.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας εψάλη Δοξολογία. Ακολούθως αναπέμφθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη.

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας.

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου δήλωσε:

«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας και εγγυώνται την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος, τα Εισόδια της οποία εορτάζουμε σήμερα, να προστατεύει τους ακοίμητους φρουρούς της Πατρίδας μας, ώστε να εκπληρώνουν στο ακέραιο το καθήκον που τους έχει αναθέσει η πατρίδα.

Χρόνια Πολλά, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας!».

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας (6) (custom) Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας (1) (custom) (1)Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας (3) (custom) Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας (4) (custom) Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας (5) (custom)

TAGGED: Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πόλη της Φλώρινας, Φλώρινα,