Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εορταστικές εθιμοτυπικές επισκέψεις του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Δεκεμβρίου, 2022

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης κατά την διάρκεια των εορτών , πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις και αντάλλαξε ευχές με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο, με τον διοικητή κ. Αναστάσιο Αποστολίδη και στελέχη  του 1ου Συντάγματος Πεζικού, με τους στρσατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Φυλάκιο Νίκης,  με τον Προϊστάμενο του Τελωνείου Νίκης κ. Λάλο Ιωάννη και τους υπαλλήλους του Τελωνείου καθώς και με το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης.

Ακόμα ο κ. Βουλευτής παραβρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και στο άναμμα της φωτιάς  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περ. Δυτ. Μακεδονίας ( ΚΚΠΠΔΜ), μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Κέντρου κ. Γιάννη Παρδάλη, καθώς και σε πλήθος άλλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούν διάφοροι  φορείς και σύλλογοι αυτήν την περίοδο.

Παράλληλα καθημερινά επισκέπτεται τις τοπικές κοινότητες όλου του νομού όπου και ανταλλάσσει ευχές με τους κατοίκους , ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα για το κυβερνητικό έργο και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και συζητώντας μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι επισκέψεις του κ. βουλευτή σε όλες τις τοπικές κοινότητες του νομού θα συνεχιστούν.

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα, Χριστούγεννα,