Επαφές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στην Αθήνα για τις ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης και Φλώρινας

Την επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση και αδειοδότηση της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

 

Επισημαίνοντας προς τη νέα Γενικό την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω έλλειψης οργανωμένων χώρων επενδύσεων στην Π.Ε. Κοζάνης ο κος Κασαπίδης, ζήτησε τη συνδρομή της κας Ευτυχίδου για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

 

Ήδη η ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ υπέβαλλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα τελευταία δικαιολογητικά που απαιτούνταν για τη ΒΙΠΕ Κοζάνης όπως τόνισε ο Δ/ντας Σύμβουλος κος Ψαθάς κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα ο κος Κασαπίδης, ενώ ο Περιφερειάρχης ζήτησε και την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που εκκρεμούν στη ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας.

 

Όπως διαβεβαίωσε ο κος Ψαθάς, πρόθεση της ΕΤΒΑ είναι να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα υποδομής που λείπουν ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου Φλώρινας για την αναβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής, με τη στήριξη έργων υποδομής ύδρευσης και φυσικού αερίου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση