Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Επαγγελματικό Συμβόλαιο για τον Άγγελο Παπαδόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Ιουλίου, 2023

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργύρωσε ο Άγγελος Παπαδόπουλος την 5ετη παρουσία του στην αρκαδική πόλη αφού εχθές υπέγραψε το 1ο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης…ο Δεκαοχτάχρονος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του χωριού του τον Μελιτέα Μελίτης, στην συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και από εκεί μετεγράφηκε στον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Η παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και ιδιαίτερα στην μεικτή ομάδα της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ήταν από την αρχή ηγετική και του έδωσε το διαβατήριο για την Κ15 του Αστέρα Τρίπολης. Η πορεία του Μελιτιωτη επιθετικού στην Τρίπολη αυτά τα χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά με πολλή δουλειά, αφοσίωση, υπομονή και επιμονή έφτασε στο σημείο να δεχθεί πρόταση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο νεαρός επιθετικός είχε την αμέριστη στήριξη τόσο των ανθρώπων της Τρίπολης όσο φυσικά και της οικογένειας του. Ο Άγγελος έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του και θα δηλώσει παρών όταν κληθεί να βοηθήσει την πρώτη ομάδα. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχεται να είναι υγιής και πάντα να προοδεύει.

Επαγγελματικό Συμβόλαιο για τον Άγγελο Παπαδόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης1 (2) Επαγγελματικό Συμβόλαιο για τον Άγγελο Παπαδόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης1 (3)

TAGGED: ΠΑΣ Φλώρινα, Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,