Επάρκεια αίματος το Καλοκαίρι: Μπορούμε να το καταφέρουμε με ένα απλό τηλεφώνημα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056»

Επάρκεια αίματος το Καλοκαίρι: Μπορούμε να το καταφέρουμε με ένα απλό τηλεφώνημα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς σε αίμα και παράγωγα αίματος (αιμοπετάλια). Η αυξημένη ανάγκη για αίμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου παρατηρείται σημαντική έλλειψη.

Πριν φύγετε για διακοπές, εγγραφείτε ως εθελοντής αιμοδότης του Οργανισμού μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056» που λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθημερινά, πανελλαδικά. Θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν προκύπτει ανάγκη για αίμα ή αιμοπετάλια. Μπορείτε να συνεισφέρετε και από τον τόπο διακοπών σας.

Όλοι μπορεί να βρεθούμε στην ανάγκη και όλοι χρειάζεται να αναλογιστούμε την ευθύνη μας. Ας συμμετέχουμε ώστε να δημιουργηθεί αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: επάρκεια αίματος για κάθε παιδί ή ενήλικα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως μεσογειακή αναιμία, νεφρική ανεπάρκεια, κακοήθη αιματολογικά νοσήματα, θύματα τροχαίων ατυχημάτων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές – αιμοδότες του που όλα αυτά τα χρόνια έχουν σταθεί δίπλα του και καλεί όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν προσφέροντας λίγο από τον χρόνο τους.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση