Επιμελητήριο Φλώρινας Συνάντηση εργασίας με θέμα τη συνεργασία των μελών του συνδέσμου υδραυλικών με τον Δήμο Φλώρινας για τις συνδέσεις του φυσικού αερίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Ιανουαρίου, 2023

Μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου όπου συμμετείχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Γρηγοριάδης Νικόλαος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Βαριάμης Δημήτριος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και κλιματιστικών έργων Ν. Φλώρινας και ο Πρόεδρος του κ. Δαϊρετζής Παντελής. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία των μελών του συνδέσμου υδραυλικών με τον Δήμο Φλώρινας όσον αφορά τις συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος συμφώνησαν πως οι εργασίες του φυσικού αερίου πρέπει να γίνουν από τους τοπικούς υδραυλικούς. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ Βαριάμης, δήλωσε ότι το έργο θα στηριχθεί από πλευράς ομοσπονδίας παρέχοντας τεχνογνωσία. Αξίζει να σημειωθεί πώς το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο, ακόμα και στους επιτοίχιους Λέβητες αερίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη αυτή προσπάθεια δηλώνοντας ότι τα έργα είναι μεγάλα όταν γίνονται από τον τόπο για τον τόπο.

TAGGED: Επιμελητήριο Φλώρινας, Φλώρινα,