ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Ιουνίου, 2012

kyprioi-mathites-1

Η αποστολή του Γυμνασίου  Αγίου Βασιλείου Στροβόλου Λευκωσίας της Κύπρου, που βρίσκεται στην Καστοριά στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με το Γυμνάσιο Μαυροχωρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Τους μαθητές, συνοδούς καθηγητές, και αντιπροσώπους του συλλόγου γονέων, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στο γραφείο του τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Σαββόπουλος όσο και ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Δακής, που βρισκόταν στην Καστοριά.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο τέλος ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα με τους υπευθύνους του σχολείου, στη μνήμη μίας σημαντικής προσπάθειας ανάμεσα στα δύο σχολεία, που διαρκεί 25 χρόνια.
kyprioi-mathites-2

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαββόπουλος υπογράμμισε την σπουδαιότητα της αδελφοποίησης που έχει σημαντικά αποτελέσματα τόσο ανάμεσα στους μαθητές και τους καθηγητές, όσο και ανάμεσα στις ίδιες τις πόλεις και ευχήθηκε καλή διαμονή στα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται σε ελληνικές οικογένειες, αλλά και στους συνοδούς τους.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube