Επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, στην Λάρισα και στην Καρδίτσα, την Τετάρτη 11/10/2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Οκτωβρίου, 2023

Την Τετάρτη 11/10/2023 η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κα Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί, για τέταρτη φορά μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, για να συναντήσει τους κατοίκους και να μεταφέρει τη βοήθεια που συγκεντρώνουν οι εθελοντές της Πλεύσης Ελευθερίας. Επιπλέον θα ασκήσει τα καθήκοντά της και ως δικηγόρος των θυμάτων στην υπόθεση των Τεμπών, εκπροσωπώντας τις οικογένειές τους.

Ειδικότερα:

–        Στις 12.30 μ.μ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παρασταθεί ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή Λάρισας για την υπόθεση των Τεμπών και

–        Στις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Βλοχό Καρδίτσας, κατόπιν πρόσκλησης των πλημμυροπαθών κατοίκων του και θα συζητήσει μαζί τους.

Παράλληλα, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, θα μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης που συλλέγονται  όλες αυτές τις μέρες από την Πλεύση Ελευθερίας, στο πλαίσιο της δράσης “Η Αλληλεγγύη είναι δύναμη”.

Η συγκεκριμένη αποστολή ειδών ανάγκης αποτελεί την δεύτερη αποστολή στην περιοχή της Θεσσαλίας. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί τρίτη αποστολή ειδών στις περιοχές των Τρικάλων, του Βόλου και του Πηλίου.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πολιτική,