Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Οκτωβρίου, 2023

Την Πέμπτη 28/09/2023, ο Συνδυασμός “Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη, αποτελούμενος από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Λεπτοκαρυών, Αγ. Βαρθολομαίου, Αμμοχωρίου, Τριποτάμου και Παπαγιάννη, την Παρασκευή 29/09/2023, επισκέφθηκε την Κοινότητα Μελίτης, το Σάββατο 30/09 τις Κοινότητες Πολυποτάμου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού και Κολχικής και την Κυριακή 01/10, τις Κοινότητες Σιταριάς και Φλαμπούρου.

 

Με δυναμισμό και χαμόγελο ο Συνδυασμός συνεχίζει τις επαφές του στο πλαίσιο του ανοιχτού, παραγωγικού διαλόγου με επίκεντρο τα καίρια ζητήματα των τοπικών κοινοτήτων και με στόχο την καταγραφή, την ανάλυση αυτών και την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, αλλά και για τη γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φιλιππίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον, με πρόταση και θέση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του Δήμου μας, καταθέτουν τους άξονες του προγράμματός τους και συζητούν με τους πολίτες, προκρίνοντας τον παραγωγικό διάλογο στην προεκλογική αντιπαράθεση.

 

Η υποδοχή των πολιτών μας γεμίζει ευγνωμοσύνη και δύναμη. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, για τις καινοτόμες προτάσεις και την εμπιστοσύνη.

Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (6) (custom)Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (2) (custom) Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (3) (custom) Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (4) (custom) Κώστα Φιλιππίδη σε Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (5) (custom)

TAGGED: Εκλογές, Εκλογές 2023, Κώστας Φιλιππίδης, Πολιτική, Φλώρινα,