Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας Αθανάσιος Τραχανίδης , επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Φλώρινας την Παρασκευή 2/4/2021 όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη .

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι συνεργασίες που θα πραγματοποιήσουν από κοινού , ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας και το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Συγκεκριμένα , αποφασίστηκε συνεργασία στον αγροτουριστικό τομέα , στον αγροδιατροφικό τομέα και στα διασυνοριακά προγράμματα. Επίσης, αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι δύο φορείς σε υπογραφή συμφώνου συνεργασίας (αδελφοποίηση) .

Στον απόηχο των επαφών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μεγαλοεπενδυτή , όπου συνοδευόταν από τον κ. Τραχανίδη Αθανάσιο. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Σαπαλίδης ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Π.Ε. Φλώρινας αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ενέργεια , στην καινοτομία και στα αγροδιατροφικά προϊόντα. Έγινε αναλυτική περιγραφή από τον κ. Σαπαλίδη και θεωρείται δεδομένη η συνεργασία και η επένδυση στην Π.Ε. Φλώρινας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση