Επιστολή Δήλωση υποψηφιότητας από τον Γιάννη Αβραμίδη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Του Ιωάννη Θ. Αβραμίδη

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Αμυνταίου

Καθώς η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμυνταίου τελειώνει, αισθάνομαι ικανοποίηση και περηφάνια για όλα όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα πέντε (5) χρόνια.
Σας ευχαριστώ πολύ που σαν ενεργοί πολίτες σταθήκατε αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελέσαμε για την πρόοδο του τόπου μας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου για τη συμμετοχή μου στις εκλογές με τη δημοτική παράταξη ΄΄Με συνέπεια και στο αύριο΄΄.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω εκ νέου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σ΄αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης του ευρύτερου λεκανοπεδίου του Αμυνταίου.
Η Δημοτική Παράταξη ΄΄Με συνέπεια και στο αύριο΄΄, με επικεφαλής τον Κώστα Θεοδωρίδη προωθεί την κοινωνική συμμαχία πρεσβεύοντας κοινωνικές και ανθρωπιστικές αξίες, οι οποίες είναι απόλυτα σύμφωνες με τις προσωπικές μου αρχές και γι΄ αυτό άλλωστε συντάσσομαι και πάλι πλήρως σε αυτόν τον αγώνα.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο και μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Με σύμμαχο την εμπειρία και μαζί με τη δική σας συμπαράσταση θα χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο με γνώμονα την ευημερία όλων ανεξαρτήτως των πολιτών.
Σας καλώ όλους να στηρίξετε τον συνδυασμό ΄΄Με συνέπεια και στο αύριο΄΄ και τον Κώστα Θεοδωρίδη.

Το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας και σας ζητώ να βοηθήσετε να το κάνουμε όσο το δυνατόν λαμπρότερο.
Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου.
Οι κοινοί στόχοι και η αγάπη για τον τόπο μάς κάνει όλους συνοδοιπόρους!

Ιωάννης Θ. Αβραμίδης
Υποψ. Δημ. Σύμβουλος
Δήμου Αμυνταίου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση