Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ERASMUS: Μαθητές και δάσκαλοί τους από Φιλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία στο Καταφύγιο του Παλιοχωρίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 31 Μαΐου, 2023

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα  η προγραμματισμένη ορειβατική εκδρομή του συλλόγου στο Καταφύγιο του Παλιοχωρίου  σε συνεργασία με την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας που συμμετέχει στο πρόγραμμα ERASMUS.

Οι νεαροί μαθητές και οι δάσκαλοί τους από το εξωτερικό (Φιλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία) απόλαυσαν το φυσικό περιβάλλον σε μια καταπληκτική διαδρομή, ξεναγήθηκαν στο καταφύγιο και τον περιβάλλοντα χώρο του και στο τέλος γεύτηκαν τοπικά εδέσματα της περιοχής.

Erasmus Μαθητές Καταφύγιο του Παλιοχωρίου (1) (custom)Erasmus Μαθητές Καταφύγιο του Παλιοχωρίου (2) (custom)

Ο Φ.Ο.Ο.Φ. επεκτείνοντας τον κύριο σκοπό του που είναι ο ορειβατικός, συνεχίζει να είναι διαθέσιμος στην αξιοποίηση του Καταφυγίου του Παλιοχωρίου από παράλληλες δράσεις και προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας του τόπου μας.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά  την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας που τον επέλεξαν ως συνεργάτη στην εκδήλωση καθώς και τους Παπαδόπουλο Σταύρο και Καλυβιάνο Λεωνίδα που συνέβαλαν με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ασφαλή πραγματοποίηση της ορειβατικής πορείας .

Για το Δ.Σ.

-Η Πρόεδρος                                                                      -Ο Γ. Γραμματέας

Βαλίνα Ρόζα                                                                      Κοσμάς Ρούφας

Erasmus Μαθητές Καταφύγιο του Παλιοχωρίου (4) (custom) Erasmus Μαθητές Καταφύγιο του Παλιοχωρίου (5) (custom)

TAGGED: Φλώρινα, Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Φλώρινας,