Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μακεδονίας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο νέος θεσμός του Κυπέλου

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Οκτωβρίου, 2012

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο νέος θεσμός του Κυπέλου Ανδρών- Γυναικών HANDBALL Δυτικής Μακεδονίας με αποκορύφωμα τους  δυο Μεγάλους Τελικούς Κυπέλλου, μέσα στα δυο κατάμεστα από κόσμο, Κλειστά Γυμναστήρια. Στον Μεγάλο Τελικό Ανδρών στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Κοζανης – Αμύντα Αμυνταίου, με νικητή Κυπελλούχο τον Αμύντα Αμυνταίου με σκορ 32-26 και στον Μεγάλο Τελικό Γυναικών, στο Δ.Α.Κ .Καστοριάς μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Α.Καστοριάς -Φιλώτα Φλώρινας, με νικητή Κυπελλούχο τον Φιλώτα Φλώρινας 31-21 .Οι δυο Τελικοί πραγματοποιηθήκαν το Σάββατο 27-10-2012. Ολοι οι αγώνες Κυπέλλου Ανδρών  και Γυναικών έγιναν εθελοντικά με ιδία έξοδα από τα Σωματεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών και Γραμματειών-κριτών αγώνων.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βλαχοπούλας και όλα τα Μέλη της Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί όλα τα συμμετέχοντα σωματεία, της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρών και Γυναικών, τον Σύνδεσμο Διαιτητών και Γραμματειών-Κριτών, Δυτικής Μακεδονίας για την ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου.

Επίσης ευχαριστούμε, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ιδιαιτέρως το Αντιπεριφερειαρχη Καστοριάς Δημήτριο  Σαββόπουλο, για την μεγάλη του
προσφορά αθλοθετήσεις του Μεγάλου Τελικού Γυναικών, Α.Ο.Α.Καστοριάς-Φιλώτας Φλώρινας στην Καστόρια.

Τίμησαν με την παρουσία τους στην Κοζάνη ο απεσταλμένος του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Μαργαρίτης, ο Δημήτριος Γκατζαλας μέλος της Ένωσης, και μεγάλο ένθερμο πλήθος αθλητών και αθλητριών, με πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος. Στην Καστόρια τίμησαν με την παρουσία τους οι δυο Βουλευτές του Νομού, η Μαρία Αντωνίου της Νέας Δημοκρατίας και ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, και  ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών,  Σωκράτης Βακάλης, σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς που θύμισε παλαιότερες χρυσές εποχές του αθλήματος του HANDBALL, που αγαπάνε παρά πολύ.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, τα μέσα ενημέρωσης όλης της Δυτικής Μακεδονίας, τους προπονητές, τους φίλους
τους γονείς και όλους του φιλάθλους που παρακολούθησαν όλα τα παιχνίδια, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας ενόψει της  έναρξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικων12-13.

Από την Διοίκηση της Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μακεδονίας

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..