Εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη από το ΚΕΣΥ Φλώρινας

Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας,
Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί

σας ευχόμαστε καλή δύναμη εν μέσω της κρίσης που διανύουμε. Μπορεί η καθημερινή μάχη όλων μας κατά της πανδημίας να μοιάζει αυτονόητη, αναμφίβολα, όμως, είναι και δύσκολη, γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να οπλιστούμε με υπομονή και αισιοδοξία.

Ας μη παραβλεφθεί, πως πρόκειται και για μια διδακτική εμπειρία μέσω της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που όλοι καλούμαστε να επιδείξουμε, αλλά και μια ευκαιρία για περαιτέρω προβληματισμό.

Μένουμε σπίτι λοιπόν (περι)μένοντας την επόμενη μέρα και, κυρίως, μένουμε μαζί.

Με άμεσο στόχο τη διατήρηση της εκπαιδευτικής σχέσης και επαφής μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και της παροχής συμβουλευτικής και υποστήριξης
(γονέων, εκπαιδευτικών, και μαθητών/τριών), το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Φλώρινας έχει  ήδη προβεί σε σχεδιασμό και οργάνωση εξ αποστάσεως Συμβουλευτικής
Υποστήριξης και Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό αξιοποιώντας τρόπους εξ αποστάσεως σύγχρονης (τηλεδιάσκεψη, τηλεφωνική  επικοινωνία) και ασύγχρονης υποστήριξης (emails και μέσω της  ιστοσελίδας μας www.kesyflorinas.mysch.gr και www.compass.mysch.gr )

Με εκτίμηση,
Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας

 

Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας

Μεγ. Αλεξάνδρου 111

Φλώρινα, 53100

Email: kesyflorinas@sch.gr

T.: 2385045611

Pin It

Αφήστε μια απάντηση