Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έξι νέα οχήματα – μηχανήματα απέκτησε ο δήμος Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Αυγούστου, 2023

Ο Δήμος Αμυνταίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Στέλιου Δεμερτζίδη, απέκτησε έξι νέα οχήματα – μηχανήματα, τα οποία ρίχνονται στη μάχη της καθημερινότητας του Δήμου. Η απόκτηση των νέων οχημάτων εντάσσεται στο σχεδιασμό του Δήμου για εκσυγχρονισμό του στόλου, ενώ η απόκτησή τους έγινε μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

 Τα νέα οχήματα είναι:

  • δύο απορριμματοφόρα χωρητικότητας 8 και 12 m3, η προμήθεια των οποίων χρηματοδοτήθηκε απο το πρόγραμμα του «ΕΣΠΑ 2014 – 2020» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Τα οχήματα αυτά προορίζονται να χρησιμοποιηθούν στην περισυλλογή των βιοαποδομήσιμων υλικών και αποβλήτων απο τους οικισμούς του Δήμου μας.
  • ένα όχημα περισυλλογής/ μεταφοράς ζώων από και προς τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων, οι οποίες αναμένεται να επαναλειτουργήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
  • δύο επιβατικά υβριδικά οχήματα, με τα οποία θα καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης του προσωπικού του Δήμου. Η χρηματοδότηση για την αγορά προέρχεται από πιστώσεις του ΕΑΠ.
  • Ένα πολυμηχάνημα με εξαρτήσεις κοπής χόρτων/κλαδιών και αποχιονισμού (λεπίδα/αλατιέρα). Η αγορά προήλθε από δωρεά του ΤΑP.
  • οχηματα δημοσ αμυνταιου (2) (custom) οχηματα δημοσ αμυνταιου (3) (custom)  οχηματα δημοσ αμυνταιου (5) (custom) οχηματα δημοσ αμυνταιου (1) (custom)οχηματα δημοσ αμυνταιου (7) (custom) οχηματα δημοσ αμυνταιου (8) (custom)
ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Αμύνταιο, Δήμος Αμυνταίου,