Ευχαριστήρια επιστολή της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις και συμπολίτες μας, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν :

  1. Τους κ. Ευθυμιάδη Μιχαήλ και Ευθυμιάδη Κωνσταντίνο του Παντελή, για τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου εις μνήμη του Τσακαλίδη Γεωργίου για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  2. Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ), για τη δωρεά 90 lit λευκού πλαστικού χρώματος υψηλής οικολογικής ποιότητας, 90 lit ελαφρώς χρωματισμένου (αμύγδαλο) πλαστικού χρώματος υψηλής οικολογικής ποιότητας και 40 lit αστάρι υψηλής ποιότητας οικολογικής σύνθεσης, για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.
  3. Την ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., για τη δωρεά 1.296 τεμαχίων των 90 ml βρεφικού γάλακτος έτοιμου προς πόση Frisolac 90 ml και 1.296 θηλών μιας χρήσης, συνολικού ποσού 1.620€ χωρίς το ΦΠΑ, για τις ανάγκες κάλυψης των μη θηλαζόντων νεογέννητων νεογνών του Γ.Ν.Φ. για το διάστημα από 01-04-2022 έως 31-12-2022.

 

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο Διοικητής 

Παπούλκας Χρήστος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση