Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Δεκεμβρίου, 2022

            Το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει την πρωτοβουλία της εταιρίας HELLENIQ ENERGY να διαθέσει φέτος για τις γιορτές των Χριστουγέννων ΔΩΡΕΑΝ πετρέλαιο θέρμανσης  500 λίτρα στις πολύτεκνες οικογένειες με 4 παιδιά και άνω.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κύμα ζεστασιάς» σε συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ιδιαίτερα της Υφυπουργού Δημογραφικής  Πολιτικής για την Οικογένεια κ. Μαρίας Συρεγγέλας με την εταιρία HELLENIQ ENERGY.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας με 4 παιδιά και άνω μέχρι 31/12/2022 να υποβάλλουν αίτηση στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://zestasia.hellenig.gr/                                                                                     Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα προσφοράς δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης έχουν:

·        Πολύτεκνες οικογένειες με 4 παιδιά και άνω, που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης στη φορολογική τους κατοικία.

·        Το ετήσιο εισόδημα για οικογένεια με 4 παιδιά δεν πρέπει να ξεπερνά τις 20.500,00 € προσαυξανόμενο κατά 2.626,00 € για κάθε επί πλέον τέκνων πέραν των τεσσάρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους, προϋποθέσεις και υποβολής αιτήσεων για την δωρεά διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στο Γραφείο του Συλλόγου  και στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://zestasia.hellenig.gr/ 

 Ευχόμαστε ολόψυχα καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχές το νέον έτος.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

             Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

     π. Σωτήριος Παρδάλης             Λάζαρος Χριστίδης

TAGGED: Φλώρινα,