Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μαθητές/τριες της Γ΄ , Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, όταν τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων
Φλώρινας (Λ.Ε.Δ.Φ.) της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών και συγκεκριμένα οι κ.κ. Κοΐδης Παναγιώτης, Τοσουνίδης Λάζαρος και Κοΐδης Βασίλης επισκέφτηκαν το σχολείο μας μετά από πρόσκλησή μας.


Τα μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών Φλώρινας με μια βιωματική και ελκυστική παρουσίαση καθήλωσαν τα παιδιά παρουσιάζοντας τους σκοπούς σύστασης της ομάδας τους, τις ποικίλες δράσεις της, τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά κυρίως μιλώντας τους για εθελοντισμό και αλληλεγγύη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διαμόρφωση στάσεων, αξιών και συμπεριφορών, αλλά και στην προώθηση του εθελοντισμού ως πρότυπο ζωής.


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ευχαριστούν θερμά τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας για την άψογη οργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης, η οποία ήταν μια πολύ όμορφη, βιωματική εμπειρία, που θα τους μείνει αξέχαστη.

Επίσης, ευχαριστούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου για την έμπρακτη υποστήριξή του, ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση. Τέλος, θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε προς την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αμυνταίου, κ.Γυρίκη Ελένη που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, αλλά και που δεσμεύτηκε πως με τη συμβολή του Δήμου Αμυνταίου θα είναι εφικτό κατά την επόμενη σχολική χρονιά να υλοποιηθεί μια πιο στενή συνεργασία με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας για την υλοποίηση δράσεων βιωματικών με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου.

Η Διευθύντρια
του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Μαρία Θεοχάρη

Pin It

Αφήστε μια απάντηση