Ευχαριστήριο από το Σωματείο εργαζομένων του Γ.Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Ευχαριστήριο από το Σωματείο εργαζομένων του Γ.Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Θέλοντας να ευχαριστήσει και δια του τύπου ως ελάχιστη τιμή για το έργο, αλλά και ως υπερηφάνεια για την επιστημονική κατάρτιση των εργαζομένων και ιδιαίτερα αυτών όλων που αποτελούν τις ομάδες covid-19 (Τ.Ε.Π -Υπόπτων και επιβεβαιωμένων) για την άρτια και πολυσχιδή αντιμετώπιση των περιστατικών


Παρέχοντας κλίμα ασφαλείας και εμπιστοσύνης τόσο στους πάσχοντες όσο και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας.
Όλους τους Ιατρούς Και Νοσηλευτές που υπερβαίνουν εαυτόν για να έχουνε όλοι οι πολίτες Ασφάλεια. Όλους αυτούς που δίνουν Κάθε μέρα μάχες θυσιάζοντας ακόμη και την υγεία τους και την προσωπική τους άνεση και την οικογένεια τους, θυσιάζοντας όλο τους το είναι δεν ξεπληρώνετε με τίποτα αυτή σας η προσφορά γι αυτό υποκλινόμαστε όλοι μπροστά στην θυσία σας αυτή . Εύγε!!!

Το Σωματείο Εργαζομένων δεν μπορεί να μην ευχαριστήσει επίσης τους οδηγούς και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ
Την τεχνική υπηρεσία
Την Διοικητική Υπηρεσία
Την Ιατρική Υπηρεσία
Την Νοσηλευτική Υπηρεσία
Την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων

Όλους τους αφανείς ήρωες με μάσκα και χωρίς μάσκα
Όλες τις κυρίες που εθελοντικά προσφέρθηκαν να ράψουν μάσκες για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Όλους τους συμπολίτες μας που προσφέρουν ο καθένας ό,τι μπορεί στο Νοσοκομείο για να διευκολύνετε το έργο του προσωπικού για την καλύτερη παροχή φροντίδας σε όσους την χρειαστούν.
Επίσης ευχαριστίες και στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σταύρο Παπασωτηρίου που από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του «έπεσε στα βαθιά» αλλά φάνηκε καλός οιακοστρόφος .

Τέλος όλους τους Συμπολίτες μας που μένουν σπίτι για να μπορούμε όλοι Εμείς να κάνουμε καλά την δουλειά μας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση