Ευχαριστήριο μήνυμα του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας προς πρώην μέλη του.

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Ιουλίου, 2022

Ευχαριστήριο μήνυμα του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας προς πρώην μέλη του.

Εκ μέρους του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στις κκ Φανή Πούλκου, Α΄Αντιπρόεδρο, Μαρία Τικταπανίδου Ταμία, Μαρία Τσουμίτα Ειδική και Γενική Γραμματέα και Ευμορφία Κηπουροπούλου Γενική Γραμματέα του Λυκείου των Ελληνίδων, πρώην μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, για τη μακροχρόνια , ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία μας κατά τη θητεία τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι η επιτυχία των τελευταίων χρόνων και η επίτευξη της εξωστρέφειας του Συλλόγου μας, είναι αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας και της κοινής εργασίας όλων για την επίτευξη των κοινών μας στόχων , με μεράκι και αγάπη για την παράδοση του τόπου μας.

Λυπούμαστε που ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι, υποχρέωσαν τα αγαπητά μας μέλη να απέχουν, κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία, από τη Διοίκηση του Συλλόγου. Ελπίζουμε όμως να έχουμε τη χαρά να τα έχουμε και πάλι κοντά μας, όταν οι λόγοι αυτοί εκλείψουν.

Το Λύκειο των Ελληνίδων πιστό τις αρχές και στις αξίες του συνεχίζει με νέα δυναμικά πρόσωπα, ακάθεκτο, τον προγραμματισμό και ττην υλοποίηση δράσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στην προβολή, εξωστρέφεια και διατήρηση της τοπικής μας κληρονομιάς.

Με το νεοεκλεγμένο Διοικητικό του Συμβούλιο ευελπιστεί ότι θα ανταποκριθεί, και κατά τη νέα περίοδο,στις προσδοκίες των
μελών και φίλων του.

Με βαθιά εκτίμηση
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε. Φλώρινας

Η Πρόεδρος                     Η Γενική Γραμματέας
Χριστίνα Δ. Γκόλνα          Ζαφειριώ Μελισίδου

TAGGED: Λύκειο των Ελληνίδων, Φλώρινα,