Ευχαριστήριο στα Γενικά Νοσοκομεία «Ελένης Δημητρίου» Φλώρινας και «Μποδοσάκειου» Πτολεμαΐδας

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Νοεμβρίου, 2022

Ευχαριστήριο στα Γενικά Νοσοκομεία «Ελένης Δημητρίου» Φλώρινας και «Μποδοσάκειου» Πτολεμαΐδας

Ύστερα από δύο δεκαήμερες νοσηλείες (πέρσι και φέτος) και ενδιάμεσες τακτικές επισκέψεις στη Χειρουργική Κλινική της Φλώρινας, αλλά και στην Ογκολογική Κλινική της Πτολεμαΐδας, αισθάνομαι την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών αλλά και όλων των ιδρυμάτων Ουρολογικού, Καρδιολογικού, Αναισθησιολογικού, Πνευμονολογικού, Ακτινοδιαγνωστικού, Αιμοδοσίας, Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης κ.λπ. και σίγουρα τις Διοικήσεις για την άψογη εξυπηρέτηση και την επαγγελματική ευσυνειδησία τους.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου άπαντες (Γιατρούς, Νοσηλευτικό προσωπικό και Διοικητικούς) για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την κατανόηση που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα. Η επιστημονική τους επάρκεια, η ανθρωπιά και η συμπαράστασή τους με έκαναν να νιώθω σιγουριά και ηρεμία καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Ιδιαίτερη μνεία και θερμές ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό των ιδρυμάτων για την ευγένεια, το χαμόγελο, τη διακριτικότητα και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Τέλος,  θα ήθελα να επισημάνω ότι η οργάνωση, η καθαριότητα, η τάξη και η εν γένει λειτουργία των Νοσοκομείων Φλώρινας και Πτολεμαΐδας αποτελούν υπόδειγμα Δημόσιων Νοσοκομείων που μας τιμά, λαμβάνοντας υπόψη το απομακρυσμένο της περιοχής μας από τα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Δεν πρέπει να παραλείψω την συμβολή και τη βοήθεια των Γιατρών του ιδιωτικού τομέα.  Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε ονομαστικά σε όλους, αλλά να γνωρίζετε πως στη συνείδησή μας θα είστε πάντα οι ήρωες, οι επίγειοι άγγελοι και το στήριγμα κάθε ασθενή.

 

Η οικογένειά μου κι εγώ σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Με εκτίμηση

Οικ. Κάλφα Γεωργίου

TAGGED: Φλώρινα,