Ευχαριστήριο της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στη Γ’ Λυκείου: εργαστήριο για φιλολόγους» που συνδιοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας με τη Σ.Ε.Ε. κλάδου ΠΕ02 του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πολατίδου Άννα.


Η Ένωση Φιλολόγων επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της ημερίδας. Ειδικότερα, ευχαριστούμε:

• Τους κ.κ. Νικάκη Βασίλειο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Προϊστάμενο Αυτοτελούς Γραφείου Στρατηγικής και Πολιτικού Σχεδιασμού του ΙΕΠ, μέλος της ομάδας που εκπονεί το Πρόγραμμα Σπουδών για τη Νεοελληνική Γλώσσα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, και Πολατίδου Άννα, Σ.Ε.Ε. ΠΕ02 του ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με τα νέα δεδομένα στη διδασκαλία και την αξιολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στη Γ’ Λυκείου.
• Την ΕΛΜΕ Φλώρινας και τη Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. για την οικονομική στήριξη της ημερίδας.
• Το ξενοδοχείο «Φαίδων» για τη φιλοξενία.
• Τα ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση.
• Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους φιλολόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην ημερίδα, στηρίζοντας για μία ακόμη φορά έμπρακτα τις προσπάθειες της ΕΦΦ.

Για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Φ.
Η πρόεδρος
Αθηνά Ζωγράφου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση