Ευχαρηστήριο του αργύρη Βολιώτη υποψηφίου στις εκλογές για την ΔΗΜ-ΤΟ Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Μαΐου, 2018

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, για την ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜΤΟ και των μελών της ΔΗΜΤΕ Αμυνταίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους και για τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και σε όλους εσάς που συμπορευτήκαμε μαζί κατά τη προεκλογική περίοδο.

Με αυτές τις σκέψεις, θέλω να διαβεβαιώσω όλους εσάς που επικοινωνήσατε τις τελευταίες μέρες μαζί μου εκφράζοντας την συμπάθεια και την συμπαράσταση σας για το ατομικό αποτέλεσμα των εκλογών, ζητώντας μου να μην απογοητευτώ και να συνεχίσω την ενεργό δράση μου στην πολιτική, ότι η παρουσία μου στην πολιτική δεν συνδέεται με την ανάληψη πολιτειακών αξιωμάτων. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παρουσία όλων μας στην πολιτική, μας επιφυλάσσει χαρές και λύπες, νίκες και ήττες, όπως η ίδια η ζωή.

Πολύ περισσότερο θα ήθελα να ευχηθώ οι ιδέες, τα οράματα και οι προτάσεις της παράταξής μας, να δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν απαξιώσει την πολιτική, να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό σύστημα και όλοι μαζί να το διαμορφώσουμε στις προσδοκίες της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών και να το απεγκλωβίσουμε από τις αγκυλώσεις που έχει υποστεί.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη
Αργύριος Βολιώτης

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Πολιτική,