Φαγητό για όλους από την παράδοση τροφίμων στη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Δεκεμβρίου, 2022

Φαγητό για όλους από την παράδοση τροφίμων στη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας που αγκάλιασαν όλοι οι πολίτες και φορείς

Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία της 3ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (3η ΜΣΕΠ) συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «Φαγητό για Όλους», επισκέφθηκε και παρέδωσε τρόφιμα – είδη πρώτης ανάγκης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας.

 

O Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας συμμετέχοντας στην δράση την Δημοτικής κοινότητας Φλώρινας “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” προμηθεύτηκε από κατάστημα της πόλης είδη συσκευασμένων τροφίμων και τα παρέδωσε στο γηροκομείο της πόλης, όπου γίνεται η συγκέντρωση τους.

Παράλληλα στα πλαίσια του εθελοντισμού και του κοινωνικού έργου που επιτελούν, τα μέλη του Συλλόγου, είναι πρόθυμα, εφόσον κληθούν, να προσφέρουν στην βελτίωση των γνώσεων του πληθυσμού για την στοματική υγεία με απλές και κατανοητές παρουσιάσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΗΤΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  παρέδωσε τρόφιμα στο χώρο του  Γηροκομείου Φλώρινας με σκοπό την εξασφάλιση πρώτων υλών για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τα μέλη του για την  ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνουν κάθε φορά και τους ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της τοπικής κοινότητας Φλώρινας όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία.

Καλά Χριστούγεννα!!

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας Φλώρινας  για την συμμετοχή στην δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» παρέδωσε τα τρόφιμα που συνέλεξε στο Γηροκομείο Φλώρινας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η κοινωνική πρόσφορα και η αλληλεγγύη προς τους συνάνθρωπους μας είναι το πραγματικό νόημα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης και αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΕΛΛΗΣ και o I.N. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΕΛΛΗΣ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας Φλώρινας για την συμμετοχή στην δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» παρέδωσαν τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν στο Γηροκομείο Φλώρινας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η κοινωνική πρόσφορα και η αλληλεγγύη προς τους συνάνθρωπους μας είναι το πραγματικό νόημα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης και αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!!

 

Η ενορία Αγίου Γεωργίου Τροπαιούχου συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση «Φαγητό για όλους» βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

«Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν».

Με εκτίμηση

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τροπαιούχου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , παρέδωσε στο χώρο του Γηροκομείου τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.

Η έκφραση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες, είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε απέναντι στην κοινωνία μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της τοπικής κοινότητας Φλώρινας όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία.

Το Δ.Σ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέδωσε στο χώρο του Γηροκομείου τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της τοπικής κοινότητας Φλώρινας όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία.

Το Δ.Σ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στηρίζει τη δράση της τοπικής κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους»!

Επίσης, στηρίζει και πολλές οικογένειες χωριστά για να περάσουν αυτές τις Άγιες μέρες όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο!

Με θερμή διάθεση οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών Φλώρινας και με τη συνδρομή των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας, συγκέντρωσαν τρόφιμα συμμετέχοντας στη δράση «Φαγητό για όλους» υποστηρίζοντας και βοηθώντας ο καθένας με τη δική του δυνατότητα, στην παρασκευή συσσιτίων από το γηροκομείο Φλώρινας, για τις ανάγκες των ευπαθών και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Η στάση των εργαζομένων που αγωνιούν για το μεροκάματο, αλλά και η συμμετοχή όλων των συλλόγων, φορέων, μεμονωμένων πολιτών στη δράση, αποτελεί την πραγματική ηθική έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

 ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΕΟΚΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα την ετήσια φιλανθρωπική δράση της τοπικής κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους», η οποία συνεπικουρείται από την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και στηρίζεται και από άλλους φορείς της πόλης μας.

Σε κλίμα αλληλεγγύης, ο ΣΕΦΔΥΜ καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν τη δράση με συγκέντρωση τροφίμων για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας, στον χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας από 1-15 Δεκεμβρίου και ώρες από 17.00 έως 19.00.

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες που πλησιάζουν, ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά» με υγεία, ελπίδα και ειρήνη!

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΔΥΜ

 

Οι «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους» με στόχο την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων πολιτών της Φλώρινας.

Το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στη Μητρόπολη Φλώρινας. Η φιλανθρωπική δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου  και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022. Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας και θα παραδοθεί στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας από τα μέλη του Δ.Σ

 

Το ΚΔΑΠ το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση ΦΛΩΡΙΝΑ συμμετείχε ενεργά στη δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προσφέροντας τρόφιμα για τα συσσίτια της  Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Με την πράξη αυτή ας δώσουμε στις γιορτινές αυτές μέρες νότες αγάπης, ελπίδας και συμπαράστασης  στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.

TAGGED: Φαγητό για όλους, Φλώρινα,