Φιλικοί Αγώνες με Σκύδρα και Αριδαία για την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα εντατικά προγράμματα προπονήσεων και να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που μαθαίνουν είχαν οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα με τους φιλικούς αγώνες που έγιναν στο γήπεδο της Σκύδρας το Σάββατο 23/9. Στο μίνι τουρνουά ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε με τα τμήματα από Κ6 έως Κ14 και περισσότερους από 70 αθλητές ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και πλήθος γονέων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Κάθε τμήμα αγωνίστηκε για σαράντα περίπου λεπτά με την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας και για άλλα σαράντα με τον Αλμωπό Αριδαίας. Η προετοιμασία των τμημάτων για τα επερχόμενα πρωταθλήματα θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με προπονήσεις κανονικά στο πρόγραμμα ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η συμμετοχή της Ακαδημίας στο Τουρνουά του Ατρομήτου Πτολεμαϊδας.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (19) (custom)ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (2) (custom)ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (4) (custom) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (5) (custom) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (6) (custom)ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (12) (custom)ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (15) (custom) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (16) (custom) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΥΔΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑ (17) (custom)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: ΠΑΣ Φλώρινα,