Φλώρινα: Ανοιχτή συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για την Ευρώπη και την Νεολαία

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην ανοιχτή συζήτηση με νέους/ες της Φλώρινας με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για Ευρωπαϊκά θέματα και λοιπές πολιτικές που αφορούν στους τομείς της νεολαίας στον χώρο του Κέντρου, 7ης Νοεμβρίου 9 την Πέμπτη 11/04 και ώρα 17.30.

Ο Στέλιος Κούλογλου είναι Έλληνας δημοσιογράφος και εν ενεργεία Ευρωβουλευτής. Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπούδασε δημοσιογραφία στο Παρίσι, το Τόκιο και την Ινδία. Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 1981 στο περιοδικό Aντί και αργότερα εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διατέλεσε ανταποκριτής της εφημερίδας Αυγή στο Παρίσι και το 1989. Διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την οργάνωση και παρουσίαση σειράς πρωτότυπων εκδηλώσεων για την ιστορία, τον πολιτισμό και τους νέους της Ελλάδας καθώς και εναντίον του πολέμου.

Με δική του πρωτοβουλία καθιερώθηκε βραβείο για τους Μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος και την Ελευθερία της Πληροφόρησης, που απονέμεται κάθε χρόνο στο όνομα της δολοφονηθείσας Μαλτέζας δημοσιογράφου Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια. Για το έργο του κατά της διεθνούς διαφθοράς, ανακηρύχθηκε «Τρίτος δικαιότερος πολιτικός στην Ευρώπη».

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση