Φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις στηρίζουν την δράση Φαγητό για όλους

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Δεκεμβρίου, 2022

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συμμετέχει και φέτος για μια ακόμη φορά στη Δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», στην οποία συμπράττουν όλοι οι θεσμικοί φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής μας.

Πρόκειται για μια σπουδαία δράση αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κατά την οποία συγκεντρώνονται ποικίλα είδη διατροφής και παραδίδονται στο Γηροκομείο της Ι. Μητρόπολης Φλώρινας. Με τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στη διάρκεια όλης της χρονιάς καθημερινά 180 δωρεάν γεύματα, αποδέκτες των οποίων είναι αντίστοιχος αριθμός συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κίνδυνο επιβίωσης.

Η δράση αυτή, η οποία είναι πολύχρονη, ξεκίνησε από την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Κωνσταντίνου Ρόζα, αλλά πήρε πραγματικά συλλογική διάσταση, εφόσον αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από όλους τους φορείς και Συλλόγους του Δήμου Φλώρινας.

Το «Φαγητό για όλους» αποτελεί μια άμεση πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και για αυτόν τον λόγο η συνεισφορά όλων μας, έστω και στο ελάχιστο, είναι μια πράξη αγάπης και υποστήριξης, που είναι ζωτικής σημασίας για κάποια πρόσωπα, για τα οποία ένα ζεστό φρέσκο γεύμα είναι μια πρακτική απάντηση στις ανάγκες της τρέχουσας καθημερινότητας, αλλά είναι και μια ελάχιστη συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη, μέχρις ότου δοθούν οι ριζικές και μόνιμες λύσεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης και ίσων ευκαιριών για όλους.

Οι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κάθε χρόνο δίνουν με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της κοινωνικής ευαισθησίας τους και μαζί με τους γονείς και τους μαθητές τους συγκεντρώνουν ένα σημαντικό μέρος των τροφίμων για τα δωρεάν γεύματα. Ευελπιστούμε και τη φετινή χρονιά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας και επικοινωνιακή διάσταση στο θέμα, ώστε να πετύχουμε την ενημέρωση και τη βέλτιστη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας.

Με βαθιά την πεποίθηση ότι το καλύτερο μάθημα κοινωνικοποίησης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης γίνεται με βιωματικές πράξεις αλληλεγγύης, εύχομαι σε όλους και σε όλες σας καλή δύναμη, επιτυχία σε όλες τις δράσεις σας και στο δημιουργικό μορφωτικό έργο που επιτελείτε καθημερινά στις αίθουσες των Σχολείων μας.

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Η ενορία Αγίας Τριάδος Δροσοπηγής συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση «Φαγητό για όλους» βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

«Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν»

Με εκτίμηση

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Δροσοπηγής

 

Το Ν. Τ. της ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

 Καλούνται οι συνάδελφοι να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού γηροκομείου Φλώρινας.

 Συλλογή τροφίμων από 1 έως 15 Δεκεμβρίου στο Γηροκομείο Φλώρινας.

 Κανένας Πολίτης νηστικός!!!

 

Ο Σύνδεσμος Μοναστηριών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ» συμμετέχει και υποστηρίζει έμπρακτα την δράση “Φαγητό για ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Σωτήρης Θ. Βόσδου                                        Μιχάλης Ευαγ. Χάτζιος

 

Ο Φ.Ο.Ο.Φ. ευαισθητοποιημένος χρόνια τώρα σε παρόμοιες δράσεις

συμμετέχει στην αξιέπαινη προσπάθεια του τοπικού συμβουλίου  της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας σε συνεργασία με Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και τον Δήμο Φλώρινας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας και αυτός με την σειρά του τους συμπολίτες μας αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων στο πρόγραμμα φιλανθρωπικής δράσης  ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

Ελπίζουμε και ευχόμαστε  στο μέλλον να είναι αχρείαστες τέτοιες δράσεις  αλλά οφείλουμε να συγχαρούμε τους εμπνευστές της για την ευαισθησία που δείχνουν στον συνάνθρωπο μας .

Για το Δ.Σ.

-Η Πρόεδρος                                   -Ο Γ. Γραμματέας

Βαλίνα Ρόζα                                    Κοσμάς Ρούφας

 

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας  συμμετέχει στη Φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που οργανώνεται από την Κοινότητα Φλώρινας με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε οι  ημέρες που έρχονται να είναι γιορτινές και χαρούμενες για όλους.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β. ΚΟΪΔΗΣ

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που οργανώθηκε από την Κοινότητα Φλώρινας και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΝΤΣΗΣ Αθανάσιος

 

Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας ανακοινώνει τη συμμετοχή του Συλλόγου στη φιλανθρωπική δράση  «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης της Φλώρινας.

Καλεί τα μέλη του να στηρίξουν αυτήν τη δράση αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και κοινωνικής στήριξης ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες μέρες που μας έρχονται.

 

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους» καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την πρωτοβουλία παραδίδοντας τα τρόφιμα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας, όπου γίνεται και η συγκέντρωση των προσφορών.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.

 

Ο ΑΜΣ ΑΚΡΊΤΑΣ ΑΧΛΆΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΣΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΟΥ Τ.Κ ΑΧΛΑΔΑΣ ΌΤΙ ΣΤΗΡΊΖΕΙ Κ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΉ ΔΡΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ “ΦΑΓΗΤΌ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ” Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑΣ ΑΥΤΏΝ..Π ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΑΛΛΆ ΑΔΥΝΑΤΟΎΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΎΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΏΡΕΣ Π ΟΡΊΖΕΙ Η ΔΡΆΣΗ (17:00-19-00 .. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ Π ΘΈΛΟΥΝ)Ο ΑΜΣ ΑΚΡΊΤΑΣ ΑΧΛΆΔΑΣ ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΟΎ.. ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΝΕΌΤΗΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ.. ΠΟΎ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΆ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ ΧΏΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΡΟΦΊΜΩΝ. ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΈΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΜΙΩΝ (1-15)ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ Π ΘΆ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΜΕ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΎΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΆΣΗΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΆΓΙΕΣ ΜΈΡΕΣ ΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΤΌ ΚΑΛΌ ΚΟΜΜΆΤΙ ΠΟΥ ΚΡΎΒΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟΥ..Κ ΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΑ ΤΟΥ..ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΈΝΑ ΠΙΆΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟ..ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΌ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 100 ΜΕΡΊΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΎ ΚΑΘΕΡΙΝΑ ΓΙΑ 365ΜΕΡΕΣ ΤΌΝ ΧΡΌΝΟ… ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ…ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 6944534976

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας «Φαγητό για Όλους» και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση, ώστε οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι μέρες χαράς για όλους τους συνανθρώπους μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Ο Ήφαιστος Φλώρινας συμμετέχει και υποστηρίζει έμπρακτα την φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους».

Καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας!

 

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας, Βόρειος Λαβή, συμμετέχει στην δράση, υπό την αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Φλώρινας, «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και τους φίλους της Αντισφαίρισης που θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτό τον κοινωφελή σκοπό, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Ομίλου.

Καλές Γιορτές σε ΟΛΟΥΣ.

 

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας της πόλης μας στηρίζει και συμμετέχει στην κοινωνική δράση ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ της κοινότητας Φλώρινας με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Μέσα από τη κοινωνική μας αυτή πρόσφορα και αλληλεγγύη μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου Χριστού, να ζήσουμε το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από  την έμπρακτη αγάπη για το συνάνθρωπο μας.

Για αυτό καλούμε τους αθλητές τους προπονητές τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων, για τα συσσίτια,  τροφίμων.

Η συλλογή γίνεται καθημερινά μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Φλώρινας συγχαίρει την τοπική κοινότητας της Φλώρινας και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης μας που πλαισιώνουν την ανάληψη πρωτοβουλίας υποστήριξης των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας με τη δράση «Φαγητό για Όλους» και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να έχει την καθολική αποδοχή όλων μας, έτσι ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως της πόλης μας.

Καλά Χριστούγεννα σε ΟΛΟΥΣ !!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας  και των υπολοίπων φορέων της πόλης μας «Φαγητό για Όλους» με σκοπό  τη βοήθεια  των ευπαθών συμπολιτών μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας  και των υπολοίπων φορέων της πόλης μας «Φαγητό για Όλους» με σκοπό  τη βοήθεια  των ευπαθών συμπολιτών μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση, ώστε οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν να είναι μέρες χαράς για όλους τους συνανθρώπους μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας  με σχετική του πράξη αποφάσισε στηρίξει και φέτος την πρωτοβουλία της Κοινότητας Φλώρινας με τη συμμετοχή του στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», προσφέροντας τρόφιμα, μέσω των σχολικών μονάδων, για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η χαρά και τα χαμόγελα πρέπει να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων μας. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας, σε μια πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες, να συμμετέχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση, χαρίζοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται καθημερινά, από την 1 – 15 Δεκεμβρίου 2022 στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φλώρινας στηρίζει τη δράση «Φαγητό για όλους» της κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης.

 

Ο Σύλλογος παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων Δήμου Φλώρινας, συμμετέχει στη δράση ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ της Κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στο χώρο της λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας, να ανταπεξέλθουν στο κάλεσμα ο καθένας με τη δική του δυνατότητα.

Κανένα σπίτι χωρίς φαγητό!!!

Καλά Χριστούγεννα!

 

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Φλώρινας συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους» της κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του να την στηρίξουν.

Παράλληλα, ενημερώνει πως πραγματοποίησε με επιτυχία εκδρομή στη Βέροια, στη Βεργίνα, στη Νάουσα και την Αραπίτσα, με το πρακτορείο Travel plan.

 

Ο Σύλλογος και το Διοικητικό Συμβούλιο Φίλων και Προσκυνητών Αγίου όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας ο «Άγιος Παϊσιος» συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα της Φλώρινας, βοηθώντας τους συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η φιλανθρωπική δράση θα έχει διάρκεια από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους και Προσκυνητές του Αγίου Όρους και των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως μας να ενωθούμε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα και να στηρίξουμε τον πλησίον μας ως εαυτό δίνοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στον Συνάνθρωπό μας που μας έχει ανάγκη.

Για πληροφορίες και για την Συλλογή των Τροφίμων μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6974475727  και  6932603168.

 

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Καθηγητών ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για τα συσσίτια της Μητρόπολης της Φλώρινας που διοργανώνει η Κοινότητα
Φλώρινας και η Μητρόπολη.

Η Πρόεδρος
Παπαδοπούλου Ρούλα

Η Γραμματέας
Σιώνα Ηρώ

Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετέχει στην ετήσια φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους 2022», για την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας, από 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2022.

Οι αδύναμοι και οι ανήμποροι δεν θα εκλείψουν ποτέ από την κοινωνία μας. Δεν αφήνουμε όμως την αδιαφορία μας να τους ξεπεράσει ή να τους ξεχάσει. Ανήκουν στην κοινωνία μας και οφείλουμε αλληλοϋποστήριξη με αξιοπρέπεια και ευγένεια.

Καλά Χριστούγεννα για όλους.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

 

Οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη,γονείς και αθλητές να συνδράμουν από το υστέρημα τους για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.Καθημερινά από της 15:00 – 18:00 έως τις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ στα γραφεία του συλλόγου (BALLA D ORO) θα πραγματοποιείται η συλλογή των αγαθών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

 

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας συμμετέχει, για μια ακόμα χρονιά, στο Πρόγραμμα «Φαγητό για Όλους» της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στον ΟΞΙΦ Αρένα, στην Περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνα: 2385028600 Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας

 

Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Νομού Φλώρινας στηρίζει την φιλανθρωπική δράση Φαγητό για όλους

Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Νομού Φλώρινας στηρίζει και συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση “Φαγητό για όλους” με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν, χαρίζοντας τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΕΡΤΣΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προκειμένου να γίνει πράξη η υποστήριξη και η αλληλεγγύη όλων μας προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση έχει ως στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια της Μητρόπολης. Τέτοιες κοινωνικές δράσεις δείχνουν έμπρακτα την βούληση των ανθρώπων να βοηθήσουν και να προσφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις αλλά με αίσθημα αγάπης και κατανόησης.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε λοιπόν τα σωματεία – μέλη μας αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να προσφέρουν για το κοινό καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

  • 2385046903 (Εργατικό Κέντρο),
  • 2385351020 (Κοινότητα Φλώρινας)
  • 2385028869 (Γηροκομείο Φλώρινας)
  • 6974816616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας)

 

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας συμμετέχει στην σημαντική, ανθρωπιστική πρωτοβουλία της Μητρόπολης και της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίηση, της ιδέας του εμπνευστή του Κωνσταντίνου Ρόζα, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας.

Για άλλη μία χρονιά, φορείς και ευαισθητοποιημένοι σύλλογοι, καλούμαστε να σταθούμε αρωγοί στους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη τη λέξη Αγάπη.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

 

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν έμπρακτα τη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους», που διοργανώνει η Κοινότητας Φλώρινας, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, και να παραδώσουν τις προσφορές τους έως την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας.

Η όλη δράση, με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων,στοχεύει στην ενίσχυση και την αλληλεγγύη των αδύναμων συμπολιτών μας, μέσα από τον θεσμό των συσσιτίων της Μητρόπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

2385351020 (Κοινότητα Φλώρινας)

2385028869 (Γηροκομείο Φλώρινας)

6974816616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας)

καθώς και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr ή στη σελίδα facebook Φλώρινα – Φαγητό για όλους

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Κωνσταντίνου

 

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας συμμετέχει στην δράση “Φαγητό για όλους”

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση για την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας “Φαγητό για όλους”.

Το «Φαγητό για όλους» αποτελεί μια άμεση πράξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας και για αυτόν τον λόγο η συνεισφορά όλων μας, έστω και στο ελάχιστο, είναι μια πράξη αγάπης και υποστήριξης, που είναι ζωτικής σημασίας για τους συνανθρώπους μας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν έμπρακτα σ΄αυτήν την φιλανθρωπική δράση, χαρίζοντας τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΕΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

 

Το RIVO All Day Cafe Bar στηρίζει και συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους» της Κοινότητας Δήμου Φλώρινας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την παραπάνω κοινωνική δράση, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά και στο RIVO All Day Cafe Bar έως την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη

 

Το ΚΔΑΠ το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα της Φλώρινας, βοηθώντας τους συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

 

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» Φλώρινας συμμετέχει ενεργά στην πολύτιμη φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» όντας ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στηρίζουμε, λοιπόν, ενεργά, κάθε πράξη αγάπης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του έργου.

Καλούμε τους ωφελούμενους και τα μέλη του ΚΔΑΠ να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στο χώρο του ΚΔΑΠ το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ.

Καλούμε τα μέλη του Κδαπ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Φαγητό για όλους, Φλώρινα,