Γ. Αντωνιάδης: Άμεση λύση στο θέμα αναδασμού των Ασπρογείων τι είπε για δασικούς χάρτες σιδηρόδρομο και την ξύλευση (βίντεο)

Γ. Αντωνιάδης: Άμεση λύση στο θέμα αναδασμού των Ασπρογείων τι είπε για δασικούς χάρτες σιδηρόδρομο και την ξύλευση.

Άμεσα θα δοθεί λύση με τροπολογία που θα καταθέσει ο Υφυπουργός κ Αμυράς στο θέμα του αναδασμού της τοπικής κοινότητας Ασπρογείων αλλά και άλλων κοινοτήτων που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα είπε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης στο ράδιο Λέχοβο 97.1.

Θα γίνει τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή των προέδρων όσοι το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του βουλευτή ενώ ο κ Αμυράς θα έρθει στην Φλώρινα το Φθινόπωρο.

Ο βουλευτής αφού ευχήθηκε λόγω της εορτής του Προφήτη Ηλία χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους κατοίκους των κοινοτήτων στις οποίες υπάρχουν πανηγυρίζουν εκκλησίες , αναφέρθηκε στο θέμα των δασικών χαρτών που έχει δοθεί παράταση θα μπορεί ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης  να αποκτήσει τίτλο με μια σύντομη διαδικασία στα αγροτεμάχια του που έχουν χαρακτηριστεί Α.Δ.

Ειδικά για την περίπτωση των χωριών που οι περιουσίες κάηκαν στη διάρκεια του β Παγκοσμίου Πολέμου θα υπάρξει μέριμνα αφού τα έγγραφα καταστράφηκαν. Τυχεροί αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια δήλωναν στη φορολογική τους δήλωση τα αγροτεμάχια αυτά.

Η ξύλευση έχει ξεκινήσει από τον Μάιο και αυτές τις μέρες οι κάτοικοι θα πάρουν τις ποσότητες ξύλων που δικαιούνται.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ  Χρήστο Βίνη για το δίκτυο Κοζάνη Φλώρινα Πογραδετς

Τέλος ο κ Αντωνιάδης απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση