Γ. Αντωνιάδης Να εκμεταλλευτούν το νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας οι νέοι και οι εργοδότες (βίντεο)

Να εκμεταλλευτούν το νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας οι νέοι και οι εργοδότες της περιοχής του Αμυνταίου τόνισε ο βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης με αφορμή την έναρξη των αιτήσεων.

Ο κ Αντωνιάδης μιλώντας στο ράδιο Λέχοβο 97.1 αναφέρθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος όπως η μηνιαία αποζημίωση που φτάνει στα 550 ευρώ καθαρά και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για επτά μήνες εργασιακής εμπειρίας.

Ο βουλευτής του νομού απάντησε σε ερωτήματα ακροατών όπως το θέμα της προμήθειας ξύλων οι δικαιούχοι κάτοικοι θα έχουν την ποσότητα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά όλα βαίνουν καλώς  τόνισε.

Για το θέμα των εκτιμήσεων από τον ΕΛΓΑ ζήτησε περισσότερη ενημέρωση από τους αγρότες που δοκιμάστηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Για το θέμα της πανδημίας με τον covid 19 ζήτησε από τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας στο επόμενο εικοσαήμερο θα έχουμε τα αποτελέσματα για το πώς κινηθούμε ως χώρα το Φθινόπωρο.

Τέλος ο κ Αντωνιάδης εξέφρασε την άποψη του για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στην ανατολική μεσόγειο, λέγοντας ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο θα περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση