Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γ. Κασαπίδης από Καστοριά: «Μέλημα της Περιφερειακής Αρχής είναι η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις»

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Μαΐου, 2023

Στη Δημοτική Ενότητα των Αγίων Αναργύρων της Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης και συγκεκριμένα στα χωριά Λιθιά, Βασιλειάδα και Σταυροπόταμο, για να δει από κοντά το μέγεθος των ζημιών και τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις σε καλλιέργειες και υποδομές.

κασαπιδης ζημειες βροχοπτωση καστορια 2023κασαπιδης ζημειες βροχοπτωση καστορια 2023 (3)

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Θωμά Μάνο, συνομίλησε με τους παραγωγούς τονίζοντας πως «μέλημα της Περιφερειακής Αρχής είναι η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις». Παράλληλα αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για τον καθαρισμό των ρεμάτων.

κασαπιδης ζημειες βροχοπτωση καστορια 2023 (1) κασαπιδης ζημειες βροχοπτωση καστορια 2023 (2)

Η Περιφερειακή Αρχή, όλο αυτό το διάστημα, θα είναι κοντά στον αγροτικό κόσμο της περιοχής και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έμπρακτη και αποτελεσματική στήριξη του.

κασαπιδης ζημειες βροχοπτωση καστορια 2023 (4)

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Καστοριά,