Γ. Μανιάτης: «Να κάνουμε την ενότητα και την αξιοπιστία του εγχειρήματος πρωταγωνιστικές αξίες!!

Γ. Μανιάτης: «Να κάνουμε την ενότητα και την αξιοπιστία του εγχειρήματος πρωταγωνιστικές αξίες- Να βάλουμε πολιτική φραγή στη διαδικαστική Βαβέλ – Να μιλήσουμε μόνο για την κοινωνία και τους πολίτες»
Δήλωση Γ. Μανιάτη για την ψηφοφορία και κανόνες προεκλογικής εκστρατείας

«Κύριο καθήκον όλων των υποψηφίων είναι η στήριξη του εγχειρήματος, ώστε η εκλογική διαδικασία να δώσει τη δυνατότητα σε ολοένα και περισσότερους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και όχι να μας βλέπουν να συγκρουόμαστε για τεχνικής υφής θέματα. Συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία στους φίλους και συνυποψήφιους που φαίνεται να χάνουν την υπομονή τους.

Πρέπει να βάλουμε επιτέλους πολιτική φραγή στη διαδικαστική Βαβέλ και να μιλήσουμε μόνο για τους πολίτες και τη χώρα μας.

Είναι πράγματι σημαντικό να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα και γι’ αυτό εμπιστευόμαστε και θα συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε την επιτροπή και τον πρόεδρο Αλιβιζάτο. Αυτό ισχύει για όλους μας.

Ταυτόχρονα, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για τους κανόνες διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας, όπως για παράδειγμα να συναποφασίσουμε τον αριθμό debates στην περιφέρεια και τα αστικά κέντρα (για τα οποία έχω κάνει πολύ συγκεκριμένη πρόταση), τον αριθμό εμφανίσεων ανά Μέσο, και άλλα σχετικά θέματα.

Είναι προφανές ότι η εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να μετατεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την 5η Νοεμβρίου. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στο τεχνικό μέρος. Αυτή η πρόταση λογικά θα πρέπει να βρίσκει σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες, αφού θα επιμηκυνθεί το ουσιαστικό χρονικό διάστημα για να ανταλλάξουμε απόψεις και επιχειρήματα, να καταθέσουμε προτάσεις για το μέλλον της κεντροαριστεράς και της πατρίδας μας. Να δείξουμε στην κοινωνία ότι αξίζει να μας ακούσει και να στρατευτεί μαζί μας.

Αλήθεια, ποιος φοβάται μια δημοκρατικά και με κανόνες κατοχυρωμένη προεκλογική εκστρατεία που θα διευρύνει τον πολιτικό διάλογο;

Καλώ λοιπόν όλους τους συνυποψηφίους μου να κάνουμε την ενότητα και την αξιοπιστία του εγχειρήματος πρωταγωνιστικές αξίες και πολιτικές προτεραιότητες επιλύοντας μέσω της επιτροπής τα τεχνικά θέματα και μέσω πραγματικού κι έντιμου διαλόγου θέματα ουσιαστικά, όπως αυτά των κανόνων της εκλογικής αναμέτρησης.

Ας δώσουμε επιτέλους το θετικό παράδειγμα για μίμηση με ένα νέο πολιτικό πολιτισμό, διαφορετικό από αυτόν του νεποτισμού, των πελατειακών σχέσεων, των μηχανισμών και όλων αυτών που οδήγησαν σε πολιτισμική σήψη και οικονομική χρεοκοπία. Να γίνουμε το θετικό παράδειγμα για τους συμπολίτες και τα παιδιά μας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
29.9.2017
• Επίσκεψη στην Κοζάνη και συνάντηση με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοίκητούς φορείς, καθώς και παραγωγικές μονάδες
• Επίσκεψη στη Φλώρινα και συνάντηση με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοίκητούς φορείς. Ανοιχτή συζήτηση το βράδυ της Παρασκευής στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Φλώρινας.
30.9.2017
• Επίσκεψη στην Καστοριά και συνάντηση με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοίκητούς φορείς, καθώς και παραγωγικές μονάδες
• Επίσκεψη στα Γρεβενά και συνάντηση με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοίκητούς φορείς, καθώς και παραγωγικές μονάδες

Pin It

Αφήστε μια απάντηση