«Γεμάτοι» επέστρεψαν οι αθλητές της ΓΕΦ από το Ταλίν και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Φεβρουαρίου, 2023

«Γεμάτοι» επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Ταλίν και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Πολύ καλές και τιμητικές παρουσίες μας επιφύλασσαν οι αθλητές μας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, αλλά και τον σύλλογο μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17!
Στο ξίφος ασκήσεως νεανίδων, η Ηλιάνα Μπουζίκα κατέκτησε την 39η θέση στην Ευρώπ Η εθνική ομάδα νεανίδων στο ξίφος ασκήσεως ( Γαρυφάλλου Σταυρίνα, Μπάλλου Ελένη, Μπουζίκα Ηλιάνα, Πήλιουρα Άννα) κατέκτησε την 8η θέση στην Ευρώπη μετά την περσινή 6η θέση, δείχνοντας ότι παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο.


Η εθνική ομάδα εφήβων στο ξίφος ασκήσεως (Τζοβάνης Άρης, Γκίκας Δημήτρης, Γεροσίδερης Σωτήρης, Αποστολόπουλος Μάνος) κατέκτησε την 10η θέση στην Ευρώπη, μετά από μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μια υπερδύναμη της ξιφασκίας, την Γαλλία!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την ελληνική αποστολή για την υποστήριξη, την βοήθεια και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.
Ωστόσο ένα μεγάλο ευχαριστώ θελουμε να πούμε στους συλλόγους και τους προπονητές του ξίφους ασκήσεως που συμμετείχαν όλοι μαζί σ αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!

TAGGED: Φλώρινα,