Γεωργιάδης Αριστοτέλης Σας ευχαριστώ από ψυχής

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Μαΐου, 2023

Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους και συντρόφους, που με ψήφισαν αλλά και αυτούς που εγκλωβίστηκαν σε πρακτικές και μεθόδους μικροκομματισμού και υφαρπαγής ψήφων.

Αυτούς που μοιράστηκαν μαζί μου, τις αγωνίες για το μέλλον του τόπου, την κατάντια και τον μαρασμό αυτής της ταλαίπωρης περιοχής.

Προσωπικά στρατεύτηκα για να βοηθήσω το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε, γνωρίζοντας τι θα συναντήσω κατά τον προεκλογικό μου αγώνα. Το μόνο που δεν φανταζόμουν, ήταν το μέγεθος της αχαριστίας, της απροκάλυπτης μονόπλευρης στήριξης του Γραμματέα και της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, σε συγκεκριμένους υποψήφιους.

Αυτό δεν βοηθάει ή ωφελεί, ούτε τιμά αυτόν που στηρίχτηκε και βέβαια προσβάλει,  υποτιμά και μειώνει τους υπόλοιπους υποψήφιους, που έβαλαν πλάτη να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο.

Το μεγαλύτερο κακό βέβαια κάνουν στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ως προς την συνοχή και εξέλιξη του στον τόπο, επίσης αυτές οι πρακτικές κάνουν κακό στην μεγάλη προσπάθεια ανάκαμψης που κάνει το κίνημα.

Σε αυτές τις εκλογές η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και το κόμμα έκαναν δύο μήνες να βρουν τέταρτο υποψήφιο, στις επόμενες θα κάνουν τέσσερις μήνες να βρουν τον δεύτερο.

Ο πολιτικός μου πολιτισμός δεν επέτρεψε να ρίξω το επίπεδο και να λειτουργήσω ανάλογα.

Και βέβαια δεν περίμενα να καταξιωθώ από αυτή την εκλογική διαδικασία, γιατί δεν το είχα ανάγκη.

Το να βλέπουμε στις προσωπικές μας συγκεντρώσεις πολύ κόσμο και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, λιγότερο, σηματοδοτεί κάτι…

Κάποιοι στο κόμμα νομίζουν ότι όλα τελειώνουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Έπεται συνέχεια.

Προσωπικά αισθάνομαι περήφανος για τις ψήφους μου, γιατί είναι προσωπικές, δεν μου τις έφερε ούτε μου τις χάρισε κανείς.

Έκανα έναν τίμιο αγώνα μόνος, χωρίς καμία στήριξη, έξω από κομματικούς μηχανισμούς και παραμάγαζα, με αξιοπρέπεια όπως λειτουργώ πάντα, για να αναδείξω τα προβλήματα της Π.Ε. Φλώρινας, και να προτείνω κάποιες λύσεις. Να διαμαρτυρηθώ για την κατάντια του τόπου, την απομόνωση, την ερήμωση, την ρύπανση, με σκοπό να ακουστεί – όσο ακουστεί – η φωνή μου.

Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να φτάσει εκεί που του αξίζει, και να γίνει πάλι ο κύριος εκφραστής του λαού. Να αγωνίζομαι για την βελτίωση ζωής στην Π.Ε. Φλώρινας και για την λύση των προβλημάτων της.

Σας ευχαριστώ από ψυχής.

Γεωργιάδης Αριστοτέλης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Φλώρινας

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Web

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,