ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Ημερίδα με θέμα: Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Καστοριά

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Ιουνίου, 2017

geotee-logo-9Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και το Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Καστοριάς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας»

Στόχοι της εκδήλωσης είναι:
 – η διάχυση της γνώσης με διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας,
 – η αειφόρος ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, στη βάση του υγιούς ανταγωνισμού και σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ευζωίας των ζώων, για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Ν. Καστοριάς (ΑΣΟ Καστοριάς).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12:00 – 12:20 Προσέλευση – Εγγραφή Συμμετεχόντων.

12:20 – 12:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών.

12:30 – 12.50 ‘’Αντιμετώπιση Νεοαναδυόμενων Ασθενειών Κτηνοτροφίας – Γρίπη των πτηνών, Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών, Αφδώδης, Ευλογιά προβάτου, Πανώλη μικρών μηρυκαστικών, Καταρροϊκός προβάτου’’,
Εισηγητής: Ηλιάδης Σωκράτης, Κτηνίατρος – Υγιεινολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

12.50 – 13.10 ‘’Αδειοδότηση Σταβλικών Εγκαταστάσεων’’
Εισηγήτρια: Κόρδα Βασιλική, Γεωπόνος Δ.Α.Ο.Κ. Καστοριάς.

13:10 – 13:30 ‘’Καινοτομία & Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Κτηνοτροφία’’
Εισηγητής: Σιόγκας Θεόδωρος, Πρόεδρος Δ.Ε. Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.).

13.30 – 14:00 Συζήτηση και Συμπεράσματα.

TAGGED: Καστοριά,