ΓΙΑ 10η ΧΡΟΝΙΑ Η EUROBANK ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Οκτωβρίου, 2012

ΓΙΑ 10η ΧΡΟΝΙΑ Η EUROBANK ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Η Τράπεζα Eurobank συνεχίζει για δέκατη χρονιά να υλοποιεί το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει εξελιχθεί σε θεσμό με ευρύτατη αποδοχή από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και από την κοινωνία γενικότερα.

 

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που ξεκίνησε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 10η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περίπου 12.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

 

Μέσω του προγράμματος αυτού, η Eurobank έχει στόχο την επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

 

Μέχρι το τέλος του 2012, θα πραγματοποιηθούν δέκα τελετές απονομής των βραβείων για του απόφοιτους όλων των Λυκείων ανά την χώρα.

 

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 με εκδήλωση στη Βέροια και με την βράβευση 78 αριστούχων μαθητών από σχολεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (νομοί Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..