Για 3η Χρονιά στο τιμόνι του ΠΑΣ Φλώρινα ο Αντώνης Κοκοβίδης, Νέος ρόλος για τον Χρήστο Λάσκη

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Ιουλίου, 2022

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, εν μέσω πανδημίας,  ο τεχνικός του ΠΑΣ Φλώρινα Αντώνης Κοκοβίδης κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο ακολουθώντας το πλάνο της διοίκησης του συλλόγου και θα συνεχίσει για 3η χρονιά το έργο του πάνω σε πιο στέρεες βάσεις τις οποίες έχτισε ο ίδιος. Το υπάρχον υλικό ανανέωσε στο 95% και η ομάδα κινείται για την απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν απόλυτα στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Επιπλέον, με την ενασχόληση του με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου εισηγήθηκε την προώθηση των παιχτών της Κ15 στο ανδρικό τμήμα μία γενιά ποδοσφαιριστών που θεωρείται από τις καλύτερες που έχουν περάσει στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια.

 

Κοντά στον Αντώνη Κοκοβίδη θα είναι φέτος σε νέο ρόλο ο Χρήστος Λάσκης που αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ρόλος του γενικού αρχηγού ήταν μία θέση που η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου έψαχνε να καλύψει το τελευταίο διάστημα και το πρόσωπο του Λάσκη φαντάζει ιδανικό αφού προέρχεται μέσα από το τμήμα έχοντας παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες από τα χρόνια που αγωνίστηκε στις ομάδες της Αθήνας.

Οι Κοκοβίδης και Λάσκης έκαναν και την πρώτη τους συνάντηση και ήδη “σήκωσαν μανίκια” συγκροτώντας το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

TAGGED: Ποδόσφαιρο,