Για άλλη μία χρονιά η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα στο PAOK FC Workshop

Ημ/νία Ανάρτησης: 15 Οκτωβρίου, 2023

Για πάνω από 15 χρόνια συνεχίζεται η συνεργασία της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα με την πιο , επιτυχημένη Ακαδημία των Βαλκανίων και μία από τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες της Ευρώπης την  Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο γραφείο τύπου του γηπέδου της Τούμπας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες τους ανέλυσαν το πως θα πορευθεί η Ακαδημία τους τα επόμενα χρόνια.

Από την συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα, οι άνθρωποι της οποίας προσπαθούν να βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στους μικρούς ποδοσφαιριστές της πόλης μας τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Οι συζητήσεις βασίστηκαν κυρίως στους άξονες της ψηφιοποίησης και της ανάλυσης των αγώνων και των προπονήσεων που είναι η νέα τάση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο του ΠΑΣ Φλώρινα παρακολούθησε φιλικό αγώνα της Κ16 του ΠΑΟΚ με τον πρώην παίχτη μας Γιώργο Γεωργιάδη να αγωνίζεται και να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της συνάντησης αλλά και τις προπονήσεις της Κ15 και Κ17 της ΠΑΕ.

ΠΑΣ Φλώρινα στο Paok Fc Workshop (2) ΠΑΣ Φλώρινα στο Paok Fc Workshop (3) ΠΑΣ Φλώρινα στο Paok Fc Workshop (4) ΠΑΣ Φλώρινα στο Paok Fc Workshop (5)

TAGGED: Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,