Για όγδοη συνεχόμενη, η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα επιλέχθηκε και συνεχίζει να είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Σεπτεμβρίου, 2022

 

Για όγδοη συνεχόμενη, η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα επιλέχθηκε και συνεχίζει να είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα κριτήρια και κατατάσσεται μαζί με τις υπόλοιπες 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας που έχουν επιλεγεί στην εν λόγω δράση του ΟΠΑΠ. Η ακαδημία μας έχει συμμετάσχει σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που έχει διοργανώσει ο ΟΠΑΠ στην περιοχή και θα δώσει δυναμικό παρόν και φέτος ενώ θα είναι αρωγός των διοργανωτών σε οτιδήποτε δημιουργικό έχει να προτείνει.

Οι αθλητές, οι γονείς και οι προπονητές του ΠΑΣ Φλώρινα θα είναι και πάλι δικαιούχοι των προνομίων του προγράμματος:

1) ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ όλων των νεαρών αθλητών-τριων και προπονητών γεννημένων από το 2007 και μικρότερων από μία ώρα πριν έως και μία ώρα μετά τους αγώνες και τις προπονήσεις.

2) Συμμετοχή σε Διεθνή ποδοσφαιρικά Τουρνουά και Εθνικά Ποδοσφαιρικά Φεστιβάλ.

3) Διαρκής εκπαίδευση των Προπονητών των Ακαδημιών σε προπονητικούς τομείς που οι ίδιοι επιλέγουν

4) Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους

5) Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης από εξειδικευμένους διατροφολόγους

* Κατά τη φετινή χρονιά και λόγω της αναστάτωσης που επικρατεί με την πανδημία ενδέχεται να υπάρξουν μετατροπές στο πρόγραμμα (διεξαγωγή Φεστιβάλ, Διαδραστικές ενέργειες από τη επιστημονική ομάδα του προγράμματος, Προπονητικά Σεμινάρια ή επισκέψεις της Προπονητικής Ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες).

Η συνθήκη αυτή αλλά και η ανάγκη για πιο μαζική επικοινωνία μεταξύ των μελών του προγράμματος που θα αποδειχθεί ευεργετική για πλείστους λόγους για τα Σωματεία που συμμετέχουν σε αυτό, μας οδήγησε στον σχεδιασμό της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας κατασκευασμένης αποκλειστικά για τις ανάγκες συγκεκριμένων Σωματείων – εν προκειμένω όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ – με την ονομασία Sports Academies Online.

Επιγραμματικά οι εφαρμογές της θα αφορούν μεταξύ άλλων:

–          Tην δημοσίευση επιστημονικών άρθρων

–          Την δημοσίευση βίντεο που θα αφορούν στην διατροφή, την ψυχολογία, τη γυμναστική και την εργοφυσιολογία

–          Την δημοσίευση προπονητικών κατευθύνσεων

–          Την διοργάνωση προπονητικών webinars

–          Την διενέργεια διαγωνισμών

–          Την μετάδοση αγώνων ακαδημιών

–          Την δημοσίευση νέων του προγράμματος

–          Την επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτητών, προπονητών, γονέων/κηδεμόνων των ακαδημιών μεταξύ τους αλλά και με τους συντελεστές του προγράμματος

–          Την λειτουργία σελίδας κάθε ακαδημίας όπου θα μπορούν να καταχωρούνται στοιχεία που αφορούν τους αθλητές της, τους προπονητές της, τη δομή της κ.α.

TAGGED: Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,