Για τρίτη αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ

Για Τρίτη αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ.

Μετά την περυσινή καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Γυναικών ( 6η Θέση),
συνεχίζει και φέτος (2017-18) με πρώτο πάντα στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία που θα επιτευχθεί μέσα από μία καλή παρουσία της ομάδας.
Εκτός από το περυσινό αθλητικό δυναμικό, από το οποίο υπήρξαν μόνο δύο αποχωρήσεις, επί πλέον προστέθηκαν πρώην αθλήτριες του Ε.Σ .Αμύντας, που ως γνωστόν ανέστειλε την λειτουργία του.
Έτσι το δυναμικό της ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:
Προπονήτρια :Τσουτσουλάκη Τάνια με την βοήθεια του Κωτσόπουλου Βαλάντη και της Χατζή Βενέτας.
Αθλήτριες: Γκάτσιου Άννα,Φυλάκη Φλίππα, Βαφειάδου Ευρώπη, Γεωργιάδου Κατερίνα, Τσιτλακίδου Αθανασία ,Κεβρεκίδου Δήμητρα, Παραστατίδου Μελίνα, Κατσουπάκη Άννα Ζαρογιάννη Ζωή, Ρόμπε Ειρήνη, Φωκά Μάχη, Κιοσέ Μαρία, Τραγαράκη Ελένη, Τετεδάκη Χρύσα, Ristovska Monika, Tuntevska-Trpkovska Nadica Και Ρακοπούλου Ηλιάνα, Μπάντη Βάσω, Κωτσοπούλου Βάσια, Τσένκο Μαρία, Νταμπίζα Αναστασία, Παρασκευοπούλου Χριστίνα, Παρασκευοπούλου Εβη, Μίτις Μαριάννα.

Στο Πρωτάθλημα που ξεκινά για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών στις 14/10/2017,την 1η αγωνιστική προβλέπει αγώνα μεταξύ ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ- Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ , ο οποίος μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις και την απόσυρση της ομάδας του Αμυνταίου δεν θα διεξαχθεί .
Έτσι για τον ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ το πρωτάθλημα ξεκινά την επόμενη αγωνιστική στις 21/10 με τον εκτός έδρας αγώνα στα Γιαννιτσά με την ομάδα του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση