Γιάννα Τερζή: Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα για τη Eurovision

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Μαρτίου, 2019

Τις ευχές της στην Κατερίνα Ντούσκα για το “Better Love’ που θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Ισραήλ, έστειλε η Γιάννα Τερζή η οποία είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Ελλάδα στη Eurovision.

Όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas του Μάκη Χαραλαμόπουλου, η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε πρόσφατα στη “Φωνή της Ελλάδος” ως καλεσμένη της δημοσιογράφου Ζέτας Καραγιάννη στα studios της ΕΡΑ και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά στη δική της προσπάθεια, ενώ εξέφρασε τη γνώμη της και για την φετινή επιλογή της ΕΡΤ την οποία χαρακτήρισε.

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και τηλεοπτικά στην εκπομπή του Open tv “Έλα χαμογέλα” στην οποία ανέφερε ότι ήδη έχει στείλει τις ευχές της στην εκπρόσωπο μας για το 2019 στο Instagram, ενώ δήλωσε πως κατά τη γνώμη της το “Better love” είναι εκπληκτική δουλειά, πάρα πολύ προσεγμένη και με πάρα πολύ καλή αισθητική.

Εξέφρασε το θαυμασμό της για τις φωνητικές δυνατότητες της Κατερίνας Ντούσκα,ενώ συμπλήρωσε ότι το τραγούδι μας κάνει ήδη την επιτυχία που του αξίζει. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεοπτική αυτή συνέντευξη ήταν και το θέμα προώθησης του τραγουδιού στο εξωτερικό πριν τον διαγωνισμό, στο οποίο η Γιάννα Τερζή ανέφερε ότι εύχεται η Ελλάδα να πάρει φέτος το promo που της αξίζει έτσι ώστε να καταφέρει η συμμετοχή μας να πάει πολύ καλά.

Πηγή: VipNews.gr