Γιάννης Αντωνιάδης Άμεσαη στελέχωση του ΕΚΑΒ Φλώρινας με προσωπικό

Την Μεγάλη Δευτέρα 18/04/2022 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε τον σταθμό του ΕΚΑΒ Φλώρινας για να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους αλλά και να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν.

Από την πλευρά των εργαζομένων ο κ. Καποδίστριας Γεώργιος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΒ της Φλώρινας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έλλειψη που υπάρχει στην στελέχωση του προσωπικού και στο πρόβλημα με την  κτιριακή υποδομή που στεγάζεται το ΕΚΑΒ, καθώς και σε επιμέρους θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με την άμεση συνδρομή τους στα επείγοντα περιστατικά όπου και καλούνται. Ακόμα ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι συζήτησε το θέμα της στελέχωσης του προσωπικού με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, στην τελευταία του συνάντηση στις 08/04/2022 ( έχει εκδοθεί  σχετικό δελτίο τύπου) .

     Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι έχει δρομολογηθεί η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού μέσα στον Μάιο για την ενίσχυση των μονάδων του ΕΚΑΒ ενώ θα πραγματοποιηθούν και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Παράλληλα  ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε να δει το πρόβλημα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να αναζητηθεί η λύση του, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση