Γιάννης Αντωνιάδης από το Αμύνταιο: Ανυπαρξία νέων έργων σε όλο το νομό (βίντεο)

Γιάννης Αντωνιάδης από το Αμύνταιο: Ανυπαρξία νέων έργων σε όλο το νομό

Η συνέντευξη του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στο Αμύνταιο

Για ανυπαρξία νέων έργων και στο Αμύνταιο έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Αμύνταιο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Δεν κινείται φύλλο όπως και σ όλο το νομό  τόνισε βουλευτής και δεν μας αξίζει γι αυτό πρέπει να αλλάξουμε σελίδα.

Η συνέντευξη είχε ως ατζέντα τα θέματα του δήμου Αμυνταίου με τον κ Αντωνιάδη να αναφέρει ότι ο ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα δεν πρέπει να κλείσει και ότι μπορεί να παραταθεί η λειτουργία του για άλλα δώδεκα χρόνια υπάρχει πλούτος που μπορεί να υποστηρίξει τον σταθμό.

Σε ερώτηση μας είπε ότι είναι εφικτή η παράταση λειτουργίας τον έχει ανάγκη η χώρα και φάνηκε από το γεγονός ότι λειτουργούσε το καλοκαίρι.

Το Αμύνταιο πρέπει να μπει στο πρόγραμμα για την μεταλιγιτική εποχή και να διατεθούν στην περιοχή τα σχετικά κονδύλια.

Ο Βουλευτής χαρακτήρισε μεγάλη την καθυστέρηση της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για τους Ανάργυρους ενώ αναφέρθηκε  και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΤΚ Βαλτονέρων .

Για το θέμα του στρατού στην περιοχή και την ενίσχυση του στρατοπέδου είπε ότι χάθηκε η ευκαιρία το 2017 λόγω των συνθηκών δεν αρπάξαμε την ευκαιρία ενώ ο ίδιος είχε κάνει επερωτήσεις στην Βουλή.

Για το θέμα της Μπάνια με τα ιαματικά λουτρά είπε ότι όλοι θα πρέπει να αξιοποιηθεί  και όλοι να βοηθήσουν ώστε να αναδειχθεί τουριστικά η περιοχή.

Για το θέμα των εργατικών κατοικιών θα πρέπει να γίνει μείωση του ποσού που οφείλουν οι ιδιοκτήτες κατά 50% και ρύθμιση για την αποπληρωμή.

Χαρακτήρισε πλήγμα για την περιοχή, το γεγονός ότι ο φορέας διαχείρισης δεν θα έχει έδρα έναν τόπο με τέσσερις λίμνες , τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε για την τουριστική ανάπτυξη .

Για την βιβλιοθήκη του Αμυνταίου τόνισε ότι παρά τις εξαγγελίες του τότε Υπουργού κ Φίλη δεν λειτουργεί. Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας και τις προτάσεις για νέα τμήματα..

Τέλος ο βουλευτής απάντησε σε ερωτήσεις για την τηλεθέρμανση Αμυνταίου την απρόσκοπτη λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, την δημιουργία μουσείου στην περιοχή που θα αναδεικνύουν τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης ενώ σχολίασε και υποψηφιότητες ενόψει των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση