Γιάννης Αντωνιάδης Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Μαΐου, 2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης για την προεκλογική συγκέντρωση στο Αμύνταιο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (1) (custom)

«ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ».

 

Την Τρίτη 16/05/2023 ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης, πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία στο Αμύνταιο.

Οι αίθουσες και ο αύλειος χώρος  του ξενοδοχείου «Κλειώ» πλημμύρισαν από  τους εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλους του Γιάννη Αντωνιάδη. Σε μία ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, στην οποία, ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ,   ο κ. Αντωνιάδης συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική παρουσία του και την στήριξη του.

Στην ομιλία του ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που σχεδίασε  και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία την τετραετία 2019-2023. Έργα αξίας διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ από τα οποία τα ενενήντα αφορούν την λεκάνη του δήμου Αμυνταίου. Η σύνδεση τηλεθέρμανσης Αμυνταίου-Πτολεμαΐδας 5 , οι μελέτες αρδευτικών δικτύων Βεγορίτιδας –Χειμαδίτιδας, η αποκατάσταση του ορυχείου της Βεγόρας, η ύδρευση τοπικών κοινοτήτων του δήμου Αμυνταίου , ο δρόμος Κέλλης- Αγίου Αθανασίου κ.α, είναι μερικά από αυτά.

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσαν στελέχη της αυτοδιοίκησης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πρόεδροι και εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστικών ενώσεων , εκπρόσωποι φορέων , εμπορικών συλλόγων, πολιτιστικών συλλόγων , ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ Φλώρινας , ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο  Αμυνταίου και Φλώρινας,  στελέχη και φίλοι της παράταξης .

Ιδιαίτερη και συγκινητική η παρουσία ιστορικών στελεχών της παράταξης που κράτησαν όρθια την Νέα Δημοκρατία σε δύσκολες για το κόμμα στιγμές και τους οποίους ανέφερε ονομαστικά στην ομιλία του ο κ. Αντωνιάδης.

Η χθεσινή ανεπανάληπτη συγκέντρωση στο Αμύνταιο στέλνει μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.  Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη σηματοδοτεί ένα καλύτερο αύριο, πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο για το νομό.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε.

Όλοι μαζί   να πάμε την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά , ακόμα πιο ψηλά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (5) (custom)  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (2) (custom) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (3) (custom)

TAGGED: Αμύνταιο, Γιάννης Αντωνιάδης, Εκλογές 2023, Πολιτική, Φλώρινα,