Γιάννης Αντωνιάδης Σε Λέχοβο και το Βαρικό το φυσικό αέριο

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Ιανουαρίου, 2022

¨ ΣΕ ΛΕΧΟΒΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥΚΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ¨

Το Λέχοβο και το Βαρυκό επισκέφτηκαν ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και  ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Δρ. Μάριος Τσάκας. Ο κ. βουλευτής, υλοποιώντας την δέσμευση του για την διερεύνηση των προϋποθέσεων έτσι ώστε να συνδεθούν οι δύο τοπικές κοινότητες με το δίκτυο του φυσικού αερίου, συναντήθηκε με τους προέδρους των δύο κοινοτήτων κ Στεφανίδη Βαγγέλη και Κολέτσα Απόστολο,  τον δημοτικό σύμβουλο κ. Πέτρο Τόμου  και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ Δρ. Μάριο Τσάκα . Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και στις δύο κοινότητες συζητήθηκε η προοπτική της διασύνδεσης των δύο κοινοτήτων με το φυσικό αέριο.

Ο κ. Τσάκας έκανε μια εκτενή αναφορά για τον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΔΑ και εξέφρασε την βούληση της εταιρείας να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την μελέτη και υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου.

Ο κ. Βουλευτής τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για τις δύο κοινότητες, να προχωρήσουν οι σχετικές μελέτες για την διασύνδεση  των δυο κοινοτήτων με το φυσικό αέριο. Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του βουλευτή και του δημάρχου Αμυνταίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό  κ.  Νίκο Παπαθανάση, έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα σχετικά κονδύλια και να προχωρήσουν οι  σχετικές διαδικασίες.

TAGGED: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Λέχοβο, Πολιτική, Τ.Κ. Βαρικού,