Γιάννης Αντωνιάδης Σήμερα η Φλώρινα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 21 Μαίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 19 Μαΐου, 2023

« Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21Ης ΜΑΙΟΥ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.»

Όλοι μαζί να πάμε την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά , ακόμα πιο ψηλά.

Την κεντρική πολιτική του ομιλία , πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19/05/2023 , ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στην Ταράτσα του ξενοδοχείου Λυγκός.

Από πολύ νωρίς εκατοντάδες φίλοι του κ. Αντωνιάδη συγκεντρώθηκαν μαζικά σε μια ανεπανάληπτη προεκλογική συγκέντρωση. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν με την νεολαία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ να δίνει ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.

Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (6)

Ο  κ. Αντωνιάδης φανερά  συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική παρουσία του και την στήριξη του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « … Η Φλώρινα σήμερα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης . Νίκης της Νέας Δημοκρατίας , νίκη του Γιάννη Αντωνιάδη , συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία της Φλώρινας».

Στην ομιλία του ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που σχεδίασε  και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία στην Π.Ε Φλώρινας,  την τετραετία 2019-2023. Έργα και παρεμβάσεις αξίας διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.  Φυσικό αέριο Φλώρινας, Αρδευτικό δίκτυο Πρεσπών, Πυροσβεστικός Σταθμός Πρεσπών, Σύνδεση τηλεθέρμανσης Αμυνταίου-Πτολεμαΐδας,  αρδευτικά δίκτυα  Τριανταφυλλιάς και Παρορίου , αποκατάσταση ορυχείου Βεγόρας,  είναι μερικά από αυτά.

Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (7)

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσαν στελέχη της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων , εκπρόσωποι φορέων , εμπορικών συλλόγων, πολιτιστικών συλλόγων , εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστικών ενώσεων ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ Φλώρινας, ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο  Αμυνταίου, Πρέσπας  και Φλώρινας,  στελέχη και φίλοι της παράταξης  .

Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (8)

Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (9)

Η σημερινή ανεπανάληπτη συγκέντρωση στην Φλώρινα  στέλνει μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.  Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη σηματοδοτεί ένα καλύτερο αύριο, πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο για το νομό.  Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε την εντολή στην προκοπή και στην ανάπτυξη του τόπου μας, με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και Γιάννη Αντωνιάδη Βουλευτή Φλώρινας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε.

Όλοι μαζί να πάμε την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά , ακόμα πιο ψηλά.

Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (12) Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (2) Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (3) Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (5) Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (10)Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (11)Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (4)Αντωνιάδης συγκέντυρωση φλώρινα (1)

TAGGED: Εκλογές 2023, Πολιτική, Φλώρινα,