Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Προτεραιότητα τα εμβληματικά έργα της Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Οκτωβρίου, 2023

Ειδική αναφορά σε μεγάλα και μικρά έργα που λιμνάζουν, καθυστερούν καθώς και σε προτάσεις-προτεραιότητες για την Π.Ε. Φλώρινας έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η οδική απομόνωση, οι υποδομές του πρωτογενή τομέα, σιδηρόδρομος, τουριστική αξιοποίηση χιονοδρομικού κέντρου και άλλων αντίστοιχων πλεονεκτημάτων, επενδύσεις για την απασχόληση κυριάρχησαν στις αναφορές του κ. Αμανατίδη ο οποίος παρουσίασε ολοκληρωμένο πλάνο των παρεμβάσεων για την περιοχή της Φλώρινας.

«Γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυσλειτουργίες, τα μεγάλα έργα τα οποία έμειναν πίσω, τα έργα που για τους Φλωρινιώτες είναι εμβληματικά. Θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω την έκφραση ότι θα αισθάνομαι την επόμενη πενταετία ότι είμαι Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος, ο Περιφερειάρχης ο οποίος καθημερινά, τακτικά, τακτικότατα θα είμαι δίπλα στα θέματα του νομού Φλώρινας, θα αγκαλιάζω τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Νομού ώστε οι κάτοικοι να μην αισθανθούν στιγμή ότι κάτι λείπει από την περιοχή τους.

Έχουμε προτάσεις και σκέψεις για όλους τους Δήμους» τόνισε ο κ. Αμανατίδης ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς δήμους, επιμελητήρια, συλλόγους μιλώντας για «μία ομάδα η οποία θα υπηρετήσει τα συμφέροντα του νομού Φλώρινας συμμετοχικά». Μετά τη συνέντευξη τύπου ο κ. Αμανατίδη μαζί με τους υποψήφίους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (1) (custom)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Αμανατίδης Γιώργος, Δυτική Μακεδονία, Εκλογές 2023, Πολιτική,